Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AYHAN VE KOÇAK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

AYHAN VE KOÇAK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Tarih 22 Mayıs 2011, 18:53 Editör PINAR YILMAZ

AYHAN VE KOÇAK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

-AYHAN VE KOÇAK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

 Eğitimci ve İdareci Mustafa Ayhan'ın kızı Münevver Hagihan Ayhan ile Kerim Koçak'ın oğlu Tevfik Koçak Kırıkkale Öğretmenevi pembe salonda yapılan düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Düğüne, Ayhan ve Koçak ailelerinin akrabalarının yanısıra, Milli Eeğitim Bakanlığı'ndan Genel Müdür Vekili Nuri Cantürk, Gebze Üniversitesinden Daire Başkanı Mehmet Celep, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Müdür Yardımcısı İsmail Koşan, Milli Eğitim Eğitim Müfettişleri Başkanı Sait Karaman, Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ramazan Çetin, Sulakyurt ilçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yıldırım, Avukat Doğan Öziç, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim yardımcısı Cemalettin Akdoğan ile çok sayıda eğitimci, idareci, doktor, iş adamı, esnaf, sivil toplum kuruluşları yöneticleri ve daha birçok davetli katıldı.

 

Baba Mustafa Ayhan ve anne Tülin Ayhan gelen davetlileri kapıda karşıladılar. Ayhan Ailesi, evlatlarının bu mutlu gününde tüm misaferilere katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Çeşitli ikram ve canlı müzik eşliğinde devam eden düğün, davetlilerin damat ve gelini tebrik etmelerinin ardından sona erdi.

Bu haber 9416 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi