Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GÜVENTÜRK ün mutlu günü

GÜVENTÜRK ün mutlu günü

Tarih 27 Temmuz 2011, 14:07 Editör PINAR YILMAZ

GÜVENTÜRK ün mutlu günü

GÜVENTÜRK’ün mutlu günü

                           

            Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Hacer ve Fazlı Güventürk'ün kızı Eda ile Nur ve Mehmet Erkeç'in oğlu Emrah dünya evine girdi.

            Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi ve Akparti’nin grup Başkanı Olan ve aynı zamanda Emekli olduğu Askeri birikimlerini ve siyasi deneyimlerini köşe yazarlığı ile paylaşan Fazlı Güventürk ve eşi Hacer hanım kızları Eda’yı, tanınmış ailelerden köyceğiz Öğretmen evi müdürü Mehmet –Nur Erkeç çiftinin oğulları Erbil Emrah ile evlendirdi.

            Yeşilöz Düğün Salonunda yapılan törene çok sayıda davetli katıldı. Mutlu günde davetliler doyasıya eğlendi. Genç çiftin nikah törenini Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz kıyarken nikah şahitliğini ise Vali Hakan Yusuf Güner ve genç çiftin arkadaşları Gülay Yazıcı,Gülistan yapıcı ve Özlem Güventürk yaptı.

            Güventürk ve Erkeç ailelerinin düğün merasimine Vali Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Karakeçili Belediye Başkanı Salih Avan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, il müdürleri, Belediye Başkan yardımcıları ve Müdürleri, muhtarlar, dernek başkanları başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Düğünde Başta Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milletvekilleri Oğuz kağan Köksal, Ramazan Can olmak üzere şehir dışında bulunan çok sayıda davetlinin gelen telgrafları ve gelen çelenk ve çiçeklerin salonu gül bahçesine döndürmesi dikkati çekti.

 

Bu haber 5983 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi