Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
sarıkaya köy muhtarından  muhteşem  sünnet düğünü

sarıkaya köy muhtarından muhteşem sünnet düğünü

Tarih 08 Kasım 2011, 15:03 Editör PINAR YILMAZ

sarıkaya köy muhtarından oğu Umutcan a muhteşem sünnet düğünü

-sarıkaya köyü muhtarı oğluna sünnet düğünü yaptı

-sanatçı yusuf harputlu köy düğününde sahne aldı 

-Kırıkkale Bahşılı ilçesine bağlı küçük Sarıkayalar köyü muhtarı Sabahattin Akkaya minik oğlu Umut Can Akkaya'ya sünnet düğünü yaptı.

Kırıkkale İl genel eski meclis başkanı'nın da katıldığı düğünde Ankara'dan ve Türkiye'nin her vilayetinden Sarıkayalı lokantacılar akın ederek meslektaşlarının düğününde buluştu.

Sarıkayalar köy meydanında yapılan sünnet düğününe 2000 kşiye yakın davetli katıldı. Ankara'nın meşhur dürümcülerinden Türkiye’nin en iyi 10 dürümcüsü olan  Sabahattin Akkaya'nın oğlu Umut Can'ın düğününde, sanatçı Yusuf  Harputlu'da sahne alarak Türkçe ve Kürtçe söylediği türkülerle davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

 

Haymana grubunun da sahne aldığı düğünde ayrıca Arabesk türkülerle Ferman Akdeniz de katılarak davetlilerle doyasıya eğlence yaşandı.

Düğün organizasyonunun muhteşem olduğu dönerin,iskenderin ve ikramın en bol kaliteli yapıldığı düğünde Yöresel Halay kurulduğunda meydanda yer kalmadı.

 

Sarıkayalar muhtarı Sabahattin Akkaya ;sanatçı Yusuf Harputlu'ya Eski İl genel meclis başkanı Kudret sayın'a ,Balışeyh il genel meclis üyesi Selim Aksoy'a, Karaahmetli belediye başkanına,Sarıkonak resteron işletme müdürü Nejmettin Özçelik’e,Sarıkayalar dernek başkanı Veysel Ateş’e ,Haberci71 İmtiyaz sahibi Ahmet Yaman’a ,bütün meslektaşlarıma  ve davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

(AY-Haberci)

 

 

Bu haber 13670 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi