Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÇELEBİ İLKÖĞRETİM OKULUNDAN ANKARA YA GEZİ

ÇELEBİ İLKÖĞRETİM OKULUNDAN ANKARA YA GEZİ

Tarih 07 Mayıs 2012, 00:37 Editör PINAR YILMAZ

ÇELEBİ İLKÖĞRETİM OKULU BAŞKENT VE MÜZELERİNE GEZİ DÜZENLEDİ

ÇELEBİ İLKÖĞRETİM OKULU  BAŞKENTİ VE MÜZELERİ GEZD

 

 Çelebi İlköğretim okulundan Başkent Ankara’da bir dizi geziler düzenlendi.

 Çelebi İ.O. Müdürü Mustafa Özbek,in gözetiminde, Rehber Öğretmen Bulut Akdoğan, 3. Sınıf öğretmeni Volkan Kemal Çatalok, Türkçe öğretmeni Osman Taş, Fen ve Teknoloji öğretmeni Burcu Karahan önderliğinde, ailelerin izni alınarak 55 öğrenci ile birlikte, Anıtkabirle ilgili  bilgileri yerinde görmek, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı yer ve kurucularını daha iyi tanımak  ve çalışma sahalarını görmek, Anadolu’da yaşamış medeniyetlerin zenginliklerini kavramak, hayvanlar aleminin zenginliklerine birebir tanık olmak ve çocukların dünyalarını zenginleştirmek amacı ile gezi düzenlenmişlerdir.

  Okul müdürü Özbek,’’ öğrencilerimizin yoğun ders ve okul temposundan uzaklaşarak bir nebzede olsa streslerini atmak ülkemizin en gözde Tarihi yerlerini gezmek ve görmek amaçlı düzenlenen Gezi kapsamında, Anıtkabir ve Ulu önder Gazi Mustafa Atatürk’ün Mozolesi, Aslanlı Yol, Anıtkabir Müzeleri,  T.B.M.M, Gazi Çiftliği, Atatürk Evi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Hayvanat Bahçesini gezerek öğrenciler üzerindeki etkilerini ve memnuniyetlerini bizzat gördük.bunun güzel tepkilerinide alarak bundan sonraki gezilerimizi görsel ve kültürel anlamda yapmaya devam edeceğimizi bildirdik.öğrencilerimiz kısada olsa çok memnun olarak döndüler.’’dedi.

 

        Çelebi İ.O. Müdürü Mustafa Özbek, Rehber Öğretmen Bulut Akdoğan, 3. Sınıf öğretmeni Volkan Kemal Çatalok, Türkçe öğretmeni Osman TAŞ, Fen ve Teknoloji öğretmeni Burcu Karahan, geziden öğrencilerin çok etkilendiğini, gezi için her fırsatta okul idaresine ve öğretmenlerine çok  teşekkür ettiklerini söyledi.

 

 

Bu haber 3620 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi