Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MHP Sulakyurt bürosu açtı

MHP Sulakyurt bürosu açtı

Tarih 02 Şubat 2009, 20:48 Editör

Milliyetçi Hareket Partisi Sulakyurt Belediye Başkan adayı Çetin Çetiner, seçim bürosunu düzenlenen bir törenle açtı

MHP Sulakyurt Belediye Başkan Adayı Çetin Çetiner, çok sayıda vatandaşın katılımı ile seçim bürosunu açtı. Coşkulu bir kalabalığın katıldığı açılışı töreninde Başkan adayı Çetiner “Bu sene yüksekokul Delice’ye açıldı Sulakyurt’a neden açılmasın? Hemen her ilçeye TOKİ evleri yapıldı. Sulakyurt’a neden yapılmasın? Bu sayede Kırıkkale’den gidip gelen 100’e yakın memur Sulakyurt’ ta oturacaktır” dedi.
 
İLGİ YOĞUN OLDU
Milliyetçi Hareket Partisi Sulakyurt Belediye Başkan adayı Çetin Çetiner, seçim bürosunu düzenlenen bir törenle açtı. Çok sayıda Sulakyurtlu’nun katıldığı törene Sağlık eski Bakanı milletvekili Prof. Dr. Osman Durmuş, Kırıkkale eski Belediye Başkanı ve MYK üyesi Mustafa Pekdoğan, Merkez İlçe Başkanı Serdar Yarar, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Saydam, Balışeyh eski Belediye Başkanı Dursun Şen, MHP Balışeyh Belediye Başkan adayı Ali Dedelioğlu, MHP Çerikli Belediye Başkan adalı Uğur Gözütok, Balışeyh ve Havalisi Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Güleç, Balışeyh İl Genel Meclis Üyesi adayı Osman Sancak, Yusuf Aydın İl Genel Meclis Üyesi aday adayları Avukat Abdullah Pekgöz, Bahtiyar Karapolat, parti yöneticileri katıldılar.
 
HALA MHP’NİN HİZMETLERİ KULLANILIYOR
Yapılan açılışı töreninde Sağlık eski Bakanı milletvekili Prof. Dr. Osman Durmuş “Sulakyurtlular benim hemşerimdir. Sulakyurt’a 7 yıl önce yapılandan başka ne yapıldı. Ne değişti. Biz 1 kriz 2 deprem atlattık. Buna rağmen birçok hizmetlerimiz oldu. Bunlar tek başlarına iktidar Sulakyurt’a ne yaptılar. Sulakyurt’ta göğüs hastalıkları uzmanı vardı şimdi bakıyorum hastaneyi sağlık ocağına çevirmişler. Artık bunlara sarı kart göstermenizin zamanı geldi. Başbakan Davos’ta tepkisinde haklıydı. Kimse Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ile bu şekilde konuşamaz. Ancak bizler Başbakandan her zaman aynı tepkiyi bekliyoruz. Irak’ta Müslümanlar katledilirken Telafer’de Türk ve Müslüman Türkmenler katledilirken neden aynı tepkiyi göstermedi. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi davran. Başbakan tek olmaya çalışıyor. Üç vekili bile hiçe saydı Veli Korkmaz’ı aday gösterdi” sözlerine yer verdi.  Kırıkkale eski Belediye Başkanı ve MYK üyesi Mustafa Pekdoğan ise “Üç tane vekili meclise gönderdiniz. Hangi biri bir gün Sulakyurt’a geldi. Tek başına iktidarlar bizim gibi üçayaklı bir hükümet değiller. Peki, ne yaptılar. Hala bizim yaptığımız dönemdeki asfalttalar. Bizim dönemimizdeki belediye binası bizim dönemimizdeki lojmanlar kullanılıyor” dedi.  
  
BELEDİYELER HALKIN RAHATI İÇİN VARDIR
MHP Sulakyurt Belediye Başkan Adayı Çetin Çetiner yaptığı açıklamada “ Yeni bir seçim dönemine girmiş bulunuyoruz. Bu seçimlerin İlçemize ve Ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizlerinde bildiği gibi 1999–2004 yılları arasında Belediye Başkanlığı yaptım. O dönemde imkânlarımız ölçüsünde memleketimize hizmet etmeye çalıştım. Halktan kopuk değil halkla iç içe oldum. Her kim olursa olsun, hangi saatte ararsa arasın hep yanında oldum. Belediye imkânlarını belli bir grubun değil halkın hizmetine sundum. Çünkü ben Belediye hizmetlerinin halk için olması gerektiğine inanıyorum. Belediyeler halkın rahatı, huzuru için vardır. Vatandaş kapıda beklemeden, kötü söz duymadan, hoş olmayan davranışlarla karşılaşmadan bu hizmeti almalıdır. Beni tanıyorsunuz içinizden biriyim kin gütmem ayrım yapmam” şeklinde konuştu.
 
TERTEMİZ BİR SAYFA AÇMA GÜNÜNDEYİZ
Belediye Başkanlığı döneminde oy veren vermeyen herkesin işine koştuğunu ifade eden Aday Çetiner “ Kim beni aradı da ulaşamadı? Söyleyin bana hanginiz bir iş için geldi de makam arabamla koşturmadım? Belediyenin kapıları ardına kadar açıktı. Tıpkı gönül kapılarımın açık olduğu gibi. Ben sizlerle siyasette var oldum. Sizlerle siyasete devam edeceğim. Dün ne isem bugün de o insanım. Çünkü biz yaratılanı seviyoruz yaratandan ötürü. Geçen Belediye Başkanlığı görevimde bir takım eksikliklerim, tecrübesizliklerim, hatalarım olmuş olabilir istemeden. Bilmeden birilerini kırmış olabilirim. Eğer o dönemde bilmeden kırdığım zarar verdiğim dostlarım varsa hepsinden özür diliyorum. Şimdi yeni, tertemiz bir sayfa açma günündeyiz. Hamdım piştim, olgunlaştım, değiştim, geliştim”
 
SULAKYURT’TA NEDEN YÜKSEKOKUL AÇILMASIN?
“ Nerden ne isteneceğini, hangi hizmetin kimden nasıl nerden alınacağını öğrendim. Tabi geçen dönemde yapmayı düşündüğümüz fakat gerçekleştiremediğimiz projelerimizde vardı. Bu projeleri seçim broşüründe anlattım. Sulakyurt’un ufkunu açacak gelişimini sağlayacak projelerdir. İlçemize meslek yüksekokulu açılmasını istiyoruz. Milletvekili Osman Durmuş’un da her konuda olduğu gibi bu konuda da yardımını esirgemeyeceğine inanıyorum. Bu sene yüksekokul Delice’ye açıldı Sulakyurt’a neden açılmasın? Hemen her ilçeye TOKİ evleri yapıldı. Sulakyurt’a neden yapılmasın? Bu sayede Kırıkkale’den gidip gelen 100’e yakın memur Sulakyurt’ ta oturacaktır”
 
ÇATIŞMAYA DEĞİL ÇALIŞMAYA GELİYORUZ
“ Fakir, fukara, öğrenci, dul, yetim sahipsiz kalmayacak. Bacımız, anamız 50 Kuruş eksik yol parası ödedi diye Balışeyh’te yarı yolda indirilmeyecek. Ekmek Kırıkkale’de 35-40 Kuruş iken neden Sulakyurt’ta 60 Kuruş. Tabii ki böyle olursa fırından para kazanılır. Sulakyurt halkı 60 Kuruşa ekmek alacak kadar zengin değil. Belediye üç kuruş kazanacak diye halkı sömürmenin anlamı yok. Çatışmaya değil çalışmaya geliyoruz. Biz bir kesimin değil herkesin başkanı olmaya geliyoruz. Biz halktan kopuk değil halkın içinde olmaya geliyoruz. Hepinizden desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
                                                                                                                                Arif Çakıroğlu 

Bu haber 5304 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi