Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ABC dershanesi BİR numara

ABC dershanesi BİR numara

Tarih 17 Temmuz 2012, 13:17 Editör PINAR YILMAZ

ABC dershanesi BİR numara

KPSS de artık gelenekselleşmiş olan başarılarımıza bu yılda yenilerini ekledik

BİZ  ABC YİZ

 

 Kırıkkale ABC dershanesi sahibi Harun Güleç yaptığı basın açıklamasında şu bilgilere yer verdi sonuçları yeni açıklanmış bulunan 2012 SBS sınavını değerlendirmek üzere tertiplediğimiz bu toplantıya katılımınız için teşekkür ederiz.

ABC Dershanesi öğrencilerimizin her düzeydeki hazırlığında Kırıkkale’nin en seçkin kurumlarından biri olmanın gururunu yaşamaktadır. SBS, eski adıyla ÖSS ve KPSS’de artık gelenekselleşmiş olan başarılarımıza bu yılda yenilerini ekledik.TINAZ ilköğretim okulu ve ABC Dershanesi öğrencisi  Seda KAKIZ sorulan 100 sorunun 98’ini doğru cevaplamıştır.   Bu başarısı ile KIRIKKALE 2.si olan öğrencimizin başarısında emeği geçen hem okul hem dershane öğretmenlerini tebrik ederiz. Seda KAKIZ doğru tercihin, emeğin, azmin ve sistemli çalışmanın ürününü almıştır. Kendisini yeniden yürekten kutluyor lise hayatı boyunca da aynı başarıları tekrar etmesini kendisinden bekliyoruz. Bu gibi bireysel başarıların yanı sıra, her zaman söylediğimiz gibi önemli olan Kırıkkale ilimizin kitlesel başarısıdır bu senede 436.125 ortalama SBS puanıyla kitlesel başarıda bir gelenek haline gelen birinciliğimizi korumanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ayrıca  470 otalama puanına  sahip en az 30 öğrencimizin FEN LİSELERİNE yerleşimini bekliyoruz. Bu yolda emeği geçen tüm okullarımızdaki eğitimci ve idareci arkadaşlarımızla, kendi kadromuzda emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.Bu vesileyle, her yıl yaptığımız bir vurguyu yinelemek isteriz. ABC Dershanesi bütünüyle Kırıkkale’nin kendi öz değerleriyle yarattığı bir eğitim kurumudur. Halkımızın teveccühü ile şube sayımızı üçe çıkardık. Ama bizim ilan ettiğimiz başarı bütünüyle şehrimize aittir. Başka illerdeki başarılarını reklam amaçlı kullanan bazı kurumlar gibi olmadığımızın altını bir kez daha çizmek isteriz. 

 

 

SBS’den sonra LYS ve KPSS  sınavında da başarılarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz. ABC Kırıkkale halkının güveni ve desteği ile her zaman daha yükseğe, zirveye koşacaktır.

 

 

Bu haber 6397 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi