Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
5 yıldızlı diş hastanesi açıldı

5 yıldızlı diş hastanesi açıldı

Tarih 04 Mart 2009, 09:32 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 5 katta 35 ünite, 16 poliklinik ve 20 doktor ile hizmete girdi.

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 5 katta 35 ünite, 16 poliklinik ve 20 doktor ile hizmete girdi. Hastanenin teknoloji ve alt yapısı ile 5 yıldızlı bir hastane konumunda olduğunu söyleyen Başhekim Dr. Ahmet Soyak, bu tür bir hastanenin Türkiye’de ilk olduğunu açıkladı.

 

24 saat hizmet verecek

İnşaat çalışmalarının başladığı günden bugüne kadar açılışı merakla beklenen ve büyük bir açığı kapatacak olan Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete girdi. 5 kattan oluşan hastanenin birkaç eksik dışında faaliyete başladığını kaydeden Başhekim Dr. Ahmet Soyak, hastanenin ilerleyen günlerde 24 saat hizmet verebileceğini dile getirdi. Hasta memnuniyeti için her türlü imkanı sağladıklarını vurgulayan Soyak, hastaneye gelen vatandaşların gece 24’e kadar muayene olabileceği gibi her türlü protez ve ameliyatların da gerçekleştirileceğini söyledi.

 

SMS ile randevu sistemi

Hasta kabulüne başladıklarını belirten Soyak, “Gelecek hafta başından itibaren tüm Kırıkkale’ye en iyi hizmeti sunacağız. Alt yapı ve teknolojisi ile Türkiye’de 5 yıldızlı konfora sahip bir hastane oluşturduk. Sağlık Bakanlığı 5 diş hekimi ve 2 uzman çocuk diş hekimi olmak üzere 7 kadro daha açtı. Hastanemize memur ve personel atamaları devam ediyor. Hastanemizde hasta bekletme söz konusu olmayacak. Geliştirdiğimiz sistem ile halkımız evlerinden telefon veya sms ile isteği gün ve saatte isteği doktora muayene olmak için randevu alabilecek” diye konuştu.

 

Gece muayene imkanı

Vardiya sistemi ile 24 saat hizmet vermeyi planladıklarını kaydeden Soyak, “Sistemimiz oturduğu zaman gece 24’e kadar 10 hekimle yine her türlü muayene hizmetini sunacağız. Saat 24’e kadar diş temizleme ve protez için dahi halkımız gelebilecek. Hizmet ve kalite konusunda hiçbir konudan kaçınılmadı. Özel hastanelerin standartlarını dahi zorlayarak bir hastane oluşturmak için çaba gösterdik. Kısa süre sonra gerçekleştireceğimiz güvenlik ve bilgi işlem ihalesi sonrası hiçbir eksiğimiz kalmıyor” açıklamalarında bulundu.

 

Gelişmiş görüntüleme sistemi

Birçok üniversitede olmayan sisteme sahip olduklarını dile getiren Soyak, “Röntgen ve görüntü aktarma sistemi ile hastalarımız röntgenini çektirdikten sonra muayenehaneye gidene kadar sonuç ve görüntü doktorun bilgisayarında oluşacak. Her hekimimizin aleti ve cihazları ayrı olacak. Yine yaklaşık 30 araçlık otoparkımız mevcut. Diğer bir takım eksiklerimizin giderilmesi ile resmi açılışı en kısa sürede yapmayı planlıyoruz. Doktor ve hastalarımız için her türlü imkanı sağlamaya çalıştık” şeklinde konuştu.

 

Kırıkkale’nin yüz akı olacak

Kırıkkale halkının bu hastaneye destek olması gerektiğini belirten kurucu Başhekim Dr. Ahmet Soyak, “Delice Devlet Hastanesinin de kurucu başhekimi olarak bu tür şartlara sahip hastanelerin kolay elde edilmediğini Kırıkkaleli hemşerilerimizin bilmesini isterim. Şu ana kadar destek ve katkılarını esirgemeyen tüm il yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Burası Kırıkkale’nin yüz akı olacak. Sadece Kırıkkale değil bölgeye hizmet edecek güce sahibiz” dedi.

Bu haber 7645 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık

MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN

MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNİ BASİTE ALMAYIN.Başı sürekli ağrıyanlar...

Zeytinyağı Sağlık ve Polifenoller

Zeytinyağı  Sağlık ve Polifenoller Zeytinyağı Sağlık ve Polifenoller
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi