Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Sulakyurt İlçesi Hamzalı Beldesinde Çiftçi Eğitim

Sulakyurt İlçesi Hamzalı Beldesinde Çiftçi Eğitim

Tarih 24 Şubat 2013, 10:30 Editör PINAR YILMAZ

Sulakyurt İlçesi Hamzalı Beldesinde Çiftçi Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Sulakyurt İlçesi Hamzalı Beldesinde

“Sebzeler ve Bağlardaki Hastalıklar ve Zararlılar ”

Konularında TAR-GEL Projesi Kapsamında Görev Yapan Personellerce

Çiftçi Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

 

Sulakyurt İlçe Merkezine bağlı Hamzalı Beldesinde İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Hamzalı Belediye Başkanlığının organizasyonu ile düzenlenen “Sebzeler ve Bağlardaki Hastalıklar ve Zararlılar” konulu çiftçi eğitim toplantısı 14.02.2013 tarihinde beldedeki çiftçilerin katılımı ile Hamzalı Beldesi kahvehanesinde yapıldı.

 

Çiftçi Eğitim Toplantısında ilk olarak TAR-GEL Projesi Kapsamında Görev Yapan Ziraat Yüksek Mühendisi Hatice TEZCAN ve Mühendis Serap BARLAS “Sebzeler ve Bağlardaki Hastalıklar ve Zararlılar”  hakkında bir sunum anlattıktan sonra en son olarak TAR-GEL Projesi Kapsamında Görev Yapan Ziraat Yüksek Mühendisi Akın ÖRSDÖVEN ve Mühendis Elif DOĞAN Tarımsal Desteklemeler ve diğer tarımsal konularda çiftçilere bilgilendirme yaptılar. 

 

 

Sulakyurt İlçesi Faraşlı Köyünde

“Toprak Analizi ve Toprak Analizine Dayalı Gübreleme ve Tarımsal Desteklemeler  ” Konularında TAR-GEL Projesi Kapsamında Görev Yapan Personellerce Çiftçi Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

 

Sulakyurt İlçe Merkezine bağlı Faraşlı Köyünde İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Faraşlı Köy Muhtarlığının organizasyonu ile düzenlenen “Toprak Analizi ve Toprak Analizine Dayalı Gübreleme ve Tarımsal Desteklemeler” konulu çiftçi eğitim toplantısı 11.02.2013 tarihinde beldedeki çiftçilerin katılımı ile Faraşlı Köyü kahvehanesinde yapıldı.

 

Çiftçi Eğitim Toplantısında ilk olarak İlçe Müdür V. Bilal ÖZTÜRK İlçe Merekezi ve köylerimizde tarımsal ürünlerde yüksek verim ve başarı elde etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve yapılan bilgilendirme toplantılarına çiftçilerden katılımlarıyla destekte bulunmalarını istedi. Daha sonra TAR-GEL Projesi Kapsamında Görev Yapan Ziraat Mühendisi Özgün ÇELİK “Toprak Analizi ve Toprak Analizine Dayalı Gübreleme ve Tarımsal Desteklemeler  hakkında, Ziraat Yüksek Mühendisi Akın ÖRSDÖVEN ise “Tarımsal Desteklemeler” hakkında bir sunum anlattıktan sonra en son olarak İlçe Müdür V. Bilal ÖZTÜRK ve Ziraat Yüksek Mühendisi Akın ÖRSDÖVEN diğer tarımsal konularda çiftçilere bilgilendirme yaptılar. 

 

Eğitim toplantıları sonunda Çiftçilerin merak ettikleri konulardaki sorular İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personellerince cevaplandıktan sonra çiftçilere yönelik bir teşekkür konuşması yapıldı ve bu tür eğitim toplantılarının devam edeceği belirtildi.

 

Bu haber 4278 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sulakyurt

Şerife cesur un ismi Hastaneye verildi.

Şerife cesur un ismi Hastaneye verildi. Marifet Ayakkabıde Değil Ninenin Asil Davrınışındandır.

Sulakyurt İlçemizde Arıcılık Kursu Açıldı

Sulakyurt İlçemizde Arıcılık Kursu Açıldı Sulakyurt İlçemizde Arıcılık Kursu Açıldı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi