Bahşılı da Bayramlaş ma Dostluk, Kardeşlik havasında geçti.


Açıklama: Bahşılı da Bayramlaş ma Dostluk, Kardeşlik havasında geçti.
Kategori: Bahşılı
Eklenme Tarihi: 07 Temmuz 2016
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 21:03
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=14673


Bahşılı da Bayramlaş ma Dostluk, Kardeşlik havasında geçti.

Bahşılı kaymakam lığında başlayan bayramlaşma garnizon komutanlığı,bahşılı belediyesi ve ilçe emniyet müğdürlüğünde sonlandırıldı.

Kaymakam Harun Ersin Polat makam da kabul ettiği ilçe protokolünü karşılarken,hoş geldiniz,yine sağlıklı ve huzurlu bir bayram da bir aradayız.hepinizin bayramı kutlu olsun.Allah sizlerden razı olsun.İlçemizde gerçekten birlik beraberlik ve bir dayanışma hakim.Herkese huzurlu bir bayram tatili diliyorum geldiğiniz için teşekkür eder saygılar sunarım dedi.

Garnizon komutanlığında yapılan bayramlaşmada karakol komutanı  Baş Çvş.Ercan Erçayan , ast subaylar ve askerler kapıda karşıladı.makamda devam eden bayramlaşmada hoş sohbetler edildi.


 

Belediye makamında yapılan bayramlaşmada ise yine çaylar ikram edilirken çocukların yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı.Kapıda karşıladığı misafirleri ile Bayram değerlendirmesi yapan Belediye Başkanı İbrahim Uyar çocuklara gençlere bayram harçlığı verdi.

Emniyet müdürlüğündeki bayramlaşma yine müdürlük girişinde Emniyet müdürü Mehmet Yanıkoğlu,Müdür yardımcısı Tamer Köksal,polis memurları ve personellerin karşılandı.

ilçe protokol bayramlaşması sona erdi.

Belediye makamında Halkın akın ettiği Bayramlaşma devam ederken ,Başkan Uyar değerli hemşerilerim Ramazan bayramı çok güzel geçti,ibadetler yaptık,yardımlaşmalar yaptık,oruç tuttuk ve Bayrama kavuştuk.Cenabı Allaha şükürler olsun diyerek konuşmasına devam etti.

Uyar konuşmasının devamında bazı konulara açıklık getirerek yapılan hizmetlerin bazılarından bahsetti.


 

-‘’değerli hemşerilerim alt yapı çalışmalarının yanı sıra bazo çalışmalardan gelişmelerden küçük bilgiler vermek istiyorum.Son zamanlardan devamlı yol konuları işleniyor,yollar şöyle,yollar böyle diye.Anlaşmalar yapıldı Bayram dan sonra ,yolların çok bozulanlarını yeniden,az bouzlanların yamasını yeniden yapmaya başlanacak.En önemli çalışma su alt yapısı inşallah sonuçlar istediğimiz gibi olur,neticeler düzgün çıkar.Önemli olan geldiğimiz günden beri devam eden su sorununu çözmek,yollar bir şekilde yapılacak ondan kimsenin şüphesi olmasın.Geldiğimizde yukarı dağdan gelen zehirli su veriliyordu.Biz beş tane sontaj arıtma su çıkarmamıza rahmen,150 bin liralık harcama yapmamaıza rağmen depoya bu su düşmüyordu,sorun çözülememişti.Am biz alt yapı bitene kadar vatandaş susuz kalmasın diye beş tane sontaj burduk ve vatandaş ucuz su kullansın diye çalışıyoruz.

Biz gelmeden önce yine bizim katkılarımızla bu kullanılan suyun tonunu bir liraya düşürmüştük şimdi devam ediyor.Eğer çalışmalarımız olumlu netice verirse hedefimiz 75 kuruşa vatandaşa su vermek olacak.Kızılırmak kenarından 500 metre yer alan vatandaş 75 kuruşa suyunu kullanarak

Yeşil Bahşılı yı daha cennet Bahşılı halşine getirmek olacaktır .

Bu sıkıntılar geçici sıkıntılar,bunu istismar edenler var,hiç önemli değil.Yollar bozuk diyenler yollar yapıldığında konuşmaları boşa çıkacak,hiç önemli değil biz ne yaptığımızı biliyoruz.11 tirilyonluk alt yapı,2.5 tirilyonluk kanalizasyon ilave yatırımı yapıldı.Hepsi son sistem,iki tane birisi 1500 lik,diğeride 500 tonluk depo yapılıyor.

Bunun yanında 2.5 kilometrelik sel suyu kanalizasyonu ve mazgallar döşettik.

Ne yapıldı diye nalamsız sorular soruluyor,geldiğimizde üniversitenin karşısında 900 metrelik alana 240 yataklı bir yurt yaptırdık.Bu tarihinde böyle birşey düşünülememeiş,Kırıkkle de bile örneği olmayan uygulamadır.Üniversitenin karşısına Öğrenci Apart ı yapıldı belediye ise yüzde 35 hisselidir.

Bir spor kompleksi yapıldı,gece aydınlatmalı,türbünü olan yeşil sahası olan top sahası Kırıkkale de futbol maçları oynanacak üçüncü sentetik saha konumunda.

Bizim amacımız bahşılı nın önünü açmak lazımdı.

Ne yapmak lazımdı Kırıkkale deki,Yhaşihanda ki mütahidi buraya getirmek lazımdı.

Yok Kaldırım söküp kaldırım yapmak gibi basit şeylerle uğraşmaya gelmedik,Bahşılı yı yükseltmek için geldik.

Toplu konut alanımızdaki o yeni başladığımız konutlar için kimse cesaret edemedi,dört kere ihale yaptık cesaret edilemedi.Ama şimdi 312 konutluk Belediye ortaklığıyla başlanan 15 tirilyonluk konut temeli atıldı.

Burada hem Bahşılı ya mütahitlerin girişinin önünü açmak,hemde gelecekte Nüfusumuzun artmasını sağlamaktır.

Bu rada sosyal projeleri anlatmıyorum önemli günlerde yapılanlar şurda dursun,Ramazan ayında 250 vatandaşımıza yardım paketi ulaştırdık,evlerini ziyaret ettik,ihtiyaçlarını karşıladık.

Bunları sizin adınıza yapıyoruz,Bunlar hep sizin paranız.Allah bu yapılan yardımları sizin nezdinizde kabul etsin.


 

Biz buraya yetimle,fakirle,fukarayla bir olmaya geldik,rantcılarla birlikte olmaya gelmedik.

onun için vatandaşla ,Halkla birlikte olmaya devam edeceğiz.Kim ne derse desin sizlerde bizimle beraber yürüyeceksiniz, dedikodularla meil vermeden işimize bakacağız,beş yıl sonraki harmanımıza bakacağız.

Tekrar buraya geldiğiniz için teşekkür ediyor,Bayramını tekrar kutluyorum,hepinizle yürümekten onur ve şeref duyuyorum,Allaha emanet olun .dedi.

Halk Mezarlık aydınlatması için başkana teşekkür ederken biran önce su ve alt yapının bitmesini talep etti.