Avrupa ikincisi öğrenciye okul idaresinden takdir


Açıklama: Avrupa ikincisi öğrenciye okul idaresinden takdir
Kategori: Güncel
Eklenme Tarihi: 29 Nisan 2021
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 02:30
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=18208


Avrupa ikincisi öğrenciye okul idaresinden takdir

Uluslararası Türkiye açık kick boks Avrupa Kupası'ndan başarıyla dönen Kırıkkaleli kick boksçular'dan olan Kemal Uyumaz 89 kiloda Avrupa ikincisi olarak okuluna madalya getirdi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığı tarafından 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupasına Kırıkkale umut Spor Kulübü sporcuları beş sporcu ile katıldı.

60 kiloda birincilik ve 89 kiloda ikincilik kazanırken,2 sporcusu çeyrek bir sporcusu da finale kadar mücadele etti.

Antrenör Umut Çoşgun hocanın sporcularının hepside az farklarla madalyayı kaçırırken Avrupa Şampiyonu Oğuzhan Tosun ve Avrupa 2.si ise Kemal Uyumaz olmuştur.

Bu okuduğu Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde mütevazi bir törenle Kemal Uyumaz a hem hediye verip hem de tebrik eden okul müdürü Mahmut Acar' öğrencimiz okulumuz Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okumakta olup spor yapmaktadır.okulumuz beden eğitim öğretmeni Ozan Uçak ile şampiyon hocanın şampiyon öğrencileri Antrenör Umut Coşgun hocanın katkıları ile girdikleri Kick Boks müsabakasında Avrupa ikincisi olarak okulumuza madalya getirmesi bizi gururlandırdı.okulumuzda her türlü spor faaliyetlerine destek verip onların her türlü sorunlarını çözmeye hazırız,hepsini tebrik ediyorum dedi.

       Müdür Muavini Adem Özdemir hoca ve diğer öğretmenleri de Kemal uyumaz ı madalyasından ötürü tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

Haberci71.AY.