Karadeniz'lileri buluşturan iftar


Açıklama: Kırıkkalede yaşayan Karadenizliler Köse Petrol de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.
Kategori: Kültür - Sanat
Eklenme Tarihi: 20 Eylül 2008
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 14:42
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=270


Karadeniz’lileri buluşturan iftar

Kırıkkalede yaşayan Karadenizliler Köse Petrol de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler. Kırıkkale de bulunan Karadenizlilerin yanı sıra üst düzey yöneticilerin ilgi gösterdiği iftar yemeğinde Dernek Başkanı Doç. Dr. Sedat Kaygusuz “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

 

MİNİ OYUNLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kırıkkale Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği Köse Petrol Dinlenme tesislerinde yapıldı. Yemeğe Karadenizlilerin yanı sıra kalabalık bir üst düzey yöneticilerde katılırken yemekte sergilenen mini oyunlar büyük ilgi gördü. Milletvekili Turan Kıratlı ise gecede yaptığı konuşmada Kırıkkale’nin hizmetlere doyacağını ve bu konuda çalışmalarının devam ettiğini kısa zaman da yeni müjdeler vereceklerini söyledi.

 

İFTARA KARADENİZLİLERİN YANI SIRA ÇOK SAYIDA DAVETLİ AKTILDI

Köse Petrol Dinlenme tesislerinin modern hale getirilmesinden sonra ilk kez Karadenizliler tarafından düzenlenen iftar yemeğinde tesis büyük beğeni toplarken geceye Vali Mustafa Bahrettin Demirer, AK Parti Milletvekili Turan Kıratlı,  Merkez Komutanı Albay Şadık Şaşmaz, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Burhanettin Öksüm, Üniversite Rektörü Prof Dr. Ahmet Murat Çakmak, Rektör yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özçelik, Prof. Dr. İbrahim Uzun, Emniyet Müdürü Salim Akça ve kalabalık bir davetli eşleri ile katıldılar. Sezai Yeşilyurt yönetiminde sergilenen mini oyunların ilgi çektiği iftar yemeğinde konuşan Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Doç. Dr. Sedat Kaygusuz “Geleneksel olarak dernek olarak düzenlediğimiz iftar yemeklerine bir yenisini eklemenin mutluluğu içindeyiz. Gösterilen ilgi bizleri son derece mutlu etmiştir. Arzumuz millet olarak birlik ve beraberliğimizin bozulmamasıdır. Bunu bir kez daha gördük. Sadece doğduğumuz yer değil bayrağımızın dalgalandığı her yere hizmet götürmek için varız. Kırıkkale de son yıllarda faaliyetlerimizle örnek olmaya devam edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Dernek olarak faaliyetlerimiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi hızla devam edecektir” dedi.