GERÇEK YORUMCU (0) 04 Kasım 2014, 17:24 Yöneticiye Bildir +1  -1
Önceki yorumuma potansiyel ırkcı gibi bakılmış,geri zekalımısın ben ne demişsim bundan önceki varoluş mücadelesinde kürt türk hep beraber çatışmısız kurtuluş savaşında,çanakkalede değilmi.buraya kadar tamam,eee peki kobani uydurması ile doğuda beş altı ilde olay çıkarıp kamu binalarını ,insanların arabalarını yakanları,devletin mallarını yakanları aynı kefeyemi koyalım yani kusura bakma eğer sen doğuda provokotörlük yapıp masun insanların,esnafların malına canına kıyan eylemcilerle aynı kefeye giriyorsan o zaman seninde o yıkanmış kafanı -düşünceni biz istemiyoruz,beğenmiyorsan vatan bizim defol git.ama aynı yerde yaşayacağız diyorsan o zaman aynı bayrak,aynı ezan,aynı camide,aynı okulda,aynı devlette beraber olmanın kıymetini bileceksin.şu öğrenciler kadar bile sende beyin yokmuş anlayamamışsın çünkü.çıkart şu at gözlüğünü kafandan.
hüseyin (0) 03 Kasım 2014, 18:55 Yöneticiye Bildir +1  -1
gerçek yorumcu ... önce insan gibi yorum yapmayı öğren... ne demek " kafaları basmıyor" dış mihrak değil asıl senin gibi iç mihraklar doğuyu doğuluyu hakir görerek, potansiyel terörist görerek bu duruma getirdi. Allah razı olsun idarecilerimiz öğrencilerimiz bir yardım bulunmuş çadırdaki vatandaşlarımız teşekkür etmiş... sen konuyu nereye bağlıyorsun?
GERÇEK YORUMCU (0) 02 Kasım 2014, 12:02 Yöneticiye Bildir +1  -1
Bu Bahşılı ilkokul öğrencilerinin yaptığı yardımlaşma birlik beraberlik girişimleri umarız o Diyarbakır lı ailelerin ve öğrencilerin hoşuna gitmiştir.Çünkü Anadoluda şimdiye kadar vatan kurtuluş mücadelelerinde olduğu gibi kürt Türk hep kardeşce yaşamış beraberce cephede savaşmış ve var oluş mücadelesinde Türk bayrağının altında savaşmışlardır.Bunu tarih zaten biliyorda o dış mihraplara kanan doğudaki vatandaşların kafası bir türlü basmıyor.bakın Anadoluda bir okul öğrencisi taaa ormanın içinde bir çadırda yaşayarak hayatta kalma ve geçim ücadelesi veren aileleri ve çocuklarını unutmamış ve onlara sahip çıkmışlardır,bu güzel ve takdire şayan bir örnektir.emeği geçen müdürlere,öğretmenlere ve o minik öğrencilere teşekkür ederim.