YORUMLAR (0) 10 Aralık 2011, 09:21 Yöneticiye Bildir +1  -1
TaziyeSedat ÖZKAN, 19 saat önce yorumladı
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına sabırlar dilerim. Bizler birçok insana göre ne kadar iyi olanaklara sahibiz. Yine de kıymetini bilmiyoruz. O'nun bu azimli hayatı bizlere ders olmalıdır.
ÖRNEK İNSAN MEKANIN CENNET OLSUNHalil AKYILDIZ (ÇELEBİ LİLER DER.BŞK.), 1 gün önce yorumladı
HABERİ OKUYUNCA O KADAR ÜZÜLDÜMKİ! kendisiyle 2 yıl kadar önce tanışmıştım, engelliydi çalışıyor ve 3-5 kişide çalıştırıyordu öyle gururlanmıştım ki helal olsun be dimiştim kendi kendime, örnek bir insandı çalışkanlığıyla,dilerim ebedi dünyada mükafatını alırsın mekanın cennet olsun kardeşim yakınlarına başsağlığı diliyorum.
adam gibi adammustafa teke, 2 gün önce yorumladı
mekanın cennet olsun kardeşim..Allah yattığın yeri nur yapsın....
Mekanın cennet olsun kardeşim....ismet duman, 2 gün önce yorumladı
Kardeşimdin,arkadaşımdın,dostumdun,candın canan be yiğidim...Güle güle iyi insan...Mekanın cennet olsun.İsmet DUMAN / Yozgat
KardeşimMustafa AYDIN, 2 gün önce yorumladı
Canım kardeşim mekanın cennet olsun.Umarım cennette gerçek güzellikler seninle olur.Bu dünyadaki sahte güzellikleri yaşayamadın kardeşim.Mekanın cennet olsun.
KARDEŞİMELVİN, 2 gün önce yorumladı
Canım kardeşim, sen ne kadar pozitif bir insandın! Hayat dolu.
Seninle konuştuğum zaman içim mutluluk dolardı. Hayatım boyunca senin gibi bir insan tanımadım. Engellerine rağmen her şeyi başardın. Hayallerini, umutlarını anlatırdın bazen ise hüzünlerini. Yapmak isteyip de yapamadıklarını paylaşırdın. Seni o kadar çok seviyorum ki kelimelere dökemiyorum. Çünkü seni ne kadar anlatmakta kelimeler kifayetsiz kalıyor. Seninle ilk karşılaştığım günü hiç unutmayacağım. Ağlamaktan yazamıyorum. Kalp bazen öyle şeyler hisseder ki dil onu anlatmaya kifayetsiz kalır. Bundan sonra söyleyeceğim hiçbir şey yok. Sen bu dünyadan ayrılmış olabilirsin ama kalbimizden hiçbir zaman ayrılmayacaksın kardeşim. Allaha emanet ol. Bu dünyada yaşayamadığın her şeyi Rabbim sana cennetinde yaşatsın. Allaha emanet ol.

iyi insanbir ablası, 2 gün önce yorumladı
Ahmet Ahmetti...bir yiğit delikanlı idi,aslandı,adamdı ,kardeşti.sözünüze söz eklemeye gerek yok ama şunu söylemeden geçemeyeceğim.Bize Ahmeti tanıma fırsatı verdiğiniz için,böyle bir şahsiyetten haberdar ettiğiniz için size ayrıca teşekkür ederim...Sizde iyi insansınız hemde çok iyi...
TaziyeMuhittin SALUK, 2 gün önce yorumladı
Mevlam ana ve babasına sabır versin. Mekanı cennet olsun Ahmet Dursun kardeşimizin.