Resul ERCAN () 01 Nisan 2009, 01:29 Yöneticiye Bildir +1  -1
Türk Milleti örnek bir lideri, örnek bir devlet adamını daha kaybetti. sayıları o kadar azdı ki, kolay yetişmemişlerdi. Çok çetin sınavlardan geçip bu günlere gelen merhum Muhsin Bey'in sağlığında yeteri kadar anlaşılmadığı kanısındayım. Şimdi ise çok geç. Liderleri ve kahramanları olmayan birmillet düşünemiyorum. Umarım ki daha başka yiğit ve kahramanlar ölmeden önce gereken değer verilir ve hak eden hak ettiği makama gelir.Birlik olmak ve tek yürek olmak için hala geç değildir.
Sn Hocam sayenizde merhum Yazıcıoğlu'nu bir kez daha rahmetle andık teşekkür ediyoruz.
MUSTAFA KARAKAYA () 31 Mart 2009, 23:40 Yöneticiye Bildir +1  -1
BBP genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu nun ve helikopterdeki arkadaşlarının hakka yürüyüşü tüm milletimizi hatta türk islam alemini derinden üzmüştür.allah rahmet eylesin.mekanları cennet olsun inşallah...
bugün cenaze törenine katılan ve son yolculuğunda yalnız bırakmayan milyonu aşkın insan şu mesajı vermektedir ;eğer""" SİZ BU MİLLETİN DEĞERLERİNE GERÇEKTEN BAĞLANIR VE SAHİP ÇIKARSANIZ HALK TA SİZİ BAĞRINA BASACAKTIR.MİLLET ADINA MİLLET İÇİN ÇABALAYANLARI UNUTMAZ AMA MİLLETE RAĞMEN MİLLET İÇİN UĞRAŞANLAR İSE EBEDİYEN SEVİLMEZ TASVİP EDİLMEZ """

DAVASI,TARİHİN ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜ YEGANE İNSANİ MEDENİYET OLAN CİHANŞÜMUL MEDENİYETİMİZİ BİR KERE DAHA TEKERRÜR ETTİRMEK OLAN BBP LİDERİ PARTİSİNİN ADINA YAKIŞIR ŞEKİLDE SON YOLCULUĞUNDA BİLE MİLYONLARI """BİRARADA"""BULUŞTURDU.BÜYÜK BİRLİK HAYALİ BİR ANLAMDA GERÇEKLEŞTİ AMA O BUNU DÜNYA GÖZÜ İLE GÖREMEDİ.....
   MEKANIN CENNET OLSUN."""ÜŞÜYEN"" BEDENİNİ PEGAMBER SEVGİSİNİN SICAKLIĞI VE YÜCE ALLAH IN RAHMET İNİN SICAKLIĞI ISITSIN İNŞALLAH.KALBİNİN SAHİBİNE EMANET OL YİĞİT VATAN EVLADI.(ruhuna fatiha okuyalım amin..)