Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sn. Muhsin Yazıcıoğlu'nun geride bıraktıkları

Raziye UNAL

02 Nisan 2009, 09:51

Raziye UNAL

Sn. Muhsin Yazıcıoğlu’nun geride bıraktıkları
 
Her insan vefat ettikten sonra bir miras bırakır. Bu miras maddi olduğu gibi, manevi, iyi olduğu gibi, kötüde olabilir. Kötü miras bırakanlar, mirasçılarının kapısını kötülüğe aralar ve kötülüğe sevkederler. İyi miras bırakanlar da mirascılarının kapısını iyiliğe aralar, iyiliğe sevk ederler. Günümüzde ve çevremizde bunun nice örneklerleri ile doludur.
            Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun acısı bütün Türkiye’yi yasa boğdu. Değer verdiğimiz bu vatan evladı, güzel örnek aldığı yaşamını insanlığa güzel miras bırakarak gitmiş, daha nice güzel örnekler bırakacakken, hayatını kaybetmiştir. Bu kazada inşallah bir kasıt yoktur, eğer bir kasıt varsa Allah yapanlara iki cihanda yüzünü kara etsin, rahat yüzü göstermesin.
BBP partisi genel başkanı olarak, her yönetimde doğruları desteklemiş, düzeltilmesi gereken siyasi tıkanıklıkları açmıştır. Yapılan güzel işleri takdir edip, yardımcı olmuş bu davranışı ile güzel örnek olmuştur.
Bu dünyanın imtihan yeri olduğunu unutanlara, hak doğruluğa yönelmelerini tavsiye ediyorum. Yoksa imtihanı kaybedenlerden olurlar ister inansın ister inanmasınlar güneş balçıkla sıvanmaz. Her kim iyilik ederse kendine eder, kötülük ederse yine kendinedir. İnsanın hatasını anlaması için, karşısındaki insana karşı söylediği, yaptığı işin kendine yapıldığını düşünmeli eğer karşısındaki memnunsa doğru, memnun değilse yanlış olduğunu bilmelidirler.
Bakınız bu gün, Ülkemizin sayıp sevdiği bir Muhsin Yazıcıoğlu gelip geçti dünyadan. Arkasında sevenlerini  bırakarak, İyi insan aranılan,  hasreti çekilen ve insana iyilik edendir. Allah cümlemizi madden ve manen güzel miras bırakanlardan, ismi hayırla yad edilen, iyi insanlardan etsin. Öldüde kurtulduk denilenlerden, kötü miras bırakıp nefret edilenlerden değil.
Selam ve saygılarımla

Bu haber 3320 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi