Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

YİĞİT DEVLETİMİN BAYRAMI

Fazlı GÜVENTÜRK

12 Ekim 2016, 00:51

Fazlı GÜVENTÜRK

YİĞİT DEVLETİMİN BAYRAMI

            Parçası olmaktan son derece gurur duyduğumuz Şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan ve Kurtuluş Savaşı’nı sona erdiren Büyük Taarruz Zaferimizin yıl dönümünü, milletçe idrak etmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz.

Milletimizin her ferdi kazandığı bu büyük zaferle tüm dünyaya; Türk milletinin vatanı, bağımsızlığı ve özgürlüğü söz konusu olduğunda canını nasıl severek feda edebileceğini ve asla esaret altına girmeyeceğini göstermiştir. 

           30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya koyulması bakımından da büyük anlam ifade etmektedir.

Bağımsızlığa duyulan derin tutku, birlikte yaşamaya yönelik içten bağlılık ve asırlarca aynı kaderi paylaşmanın getirdiği iftihar edilecek sorumluluk duygusu Türk Vatanının manevi siperi olmuş ve bugüne kadar hiçbir alçak emele geçit vermemiştir.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen hain kalkışma girişimine verdiği cevapta birlik içinde tüm hıyanet girişimine dur demiştir.

Bizler bu şuurla, ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışmakta, hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerlemekteyiz. 

          Ülkemiz,  gelişen demokrasisi, güçlü ekonomisi, tarihi ve kültürel birikimiyle bölgesinin ve dünyanın ışık saçan ülkelerinden biri haline gelmiştir.

            Türk milleti asla esareti kabul etmez.

            Türk milleti her türlü kalleşliğe de asla taviz vermez.

            Türk milleti kendinden başka yönetici istemez.

         Bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, içinde yaşadığımız bu cennet vatanı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla anıyoruz. Kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle, muhterem gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anıyor, bu duygularla aziz milletimizin yani yiğit devletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.  

            Selam ve dua ile…

 

 

Bu haber 2535 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi