Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

İSRAİLLE YAPILAN ASKERİ ANLAŞMALAR

Ahmet ZENGİN

02 Haziran 2010, 10:19

Ahmet ZENGİN

İSRAİLLE YAPILAN ASKERİ ANLAŞMALAR

 

En büyük antlaşmalar 1994 yılında yapıldı. İsrail de Perez, Türkiye’de Başbakan T.ÇİLLER.

İleri sürülen gerekçeler oldukça ilginç. Her iki ülkenin güya çıkarları ortak. Suriye, İran, Irak gibi ülkelerle sorunlar olduğu fikri ön planda. İsrailli yetkililer; Orta Asya Cumhuriyetlerinde İran’ın yerine Türkiye’nin nüfus tesis etmesini destekleyeceklerini ileri sürüyor.

Amerika Boeing 707 tipi uçakları İsrail’in Tanker teknolojisi ile donatılabilecek seviyede olduğunu belirterek, ihracat lisansı verdiği İsrail’e destek veriyor.Amaç ülkemize Tanker Uçağı satmak.

Nato’nun güney kanadının bekçiliği rolünü uzun yıllar sürdüren Türkiye’nin mevcut tehditlerin ortadan kalkması ile Amerikan yardımları da o yıllarda bağış şeklinden Kredi ye dönüşüyor. Mısır ve İsrail de aynı durumda.

Amerika Türkiye’ye yardımlarının bundan böyle Ortak eğitim ve Operasyonlara dönüşeceğini açıklıyor ve ilk defa Türk Hava Kuvvetlerini Amerikalıların olağan hava manevrası olan “Red Flag”(Kırmızı Bayrak) tatbikatına davet ediyor.

Aynı yıllarda; ordumuzun tanklarının da modernize edilmesi gündemde. Ancak yapılan anlaşmaların enteresan bir yanı, İsrailli Yahudi firması batmak üzere. Kayseri’de, Ankara Etlikte ve yurdumuzun değişik kentlerinde mevcut Ağır Bakım Askeri Fabrikalarına mevcut imkânlarla yaptırılmayan bu işler İsrail’e servis ediliyor.Oysa verilen bakım paralarının yerine yenisi alınabilecekken bu yol tercih ediliyor.

Ya MKE Fabrikaları; onlarda makûs kaderine terk edilmiş, Amerika’dan yönlendirilen İsrail’le askeri işbirliği Konya’da ortak askeri tatbikatlara dönüşüyor ve Gazze’de çocukların üzerine bomba yağdıracak İsrailli katil pilotlar eğitimini Anadolu semalarında tamamlıyor.

Şimdi MKE ‘de Sabot zırh delici 120 mm.lik top mermilerini Yapılan Anlaşmalar gereği İsrail’le ortak yapıyoruz. Peki mermiler nerede

kullanılıyor?Gittiği yer neresi,nerede satılıyor bu mermiler?Belli değil,fakat müslümanların üzerine yağdığı muhakkak.

Peki bu modern tezgahların programlarını MKE ‘nin başka bir mermisine mesela 155 mm. Uzun menzilli top mermilerine uyarlanabilirmi? Hayır, İsrail izin vermez. Çünkü bilgisayar programları ve yazılımları onlara ait.

Alınan hayalet uçaklarında programları İsrail tarafından yapılıyor,isterse sana sattığı uçağın elde ettiği fotoğraf ve görüntülerini kendi de izleyebiliyor veya istediğine ulaştırabiliyor.Bitmeyen Pkk ya kim yıllardır destek veriyor?Bunlar çift taraflı çalışıyor.

Bir Allahın kulu bu İsrail’le yapılan Askeri Anlaşmaları öğrenemez. Çünkü gizlidir. Meclis ve askeri kayıtlarını kimse bilmez. Hatta Cumhurbaşkanın bildiğinden emin değilim.

Siz demokratik bir ülkede bilgi edinme hakkınızı kullanın bakalım öğrenebilecek misiniz? Meclis kütüphanesinde kayıtları olmayan ve gizli görüşme tutanakları ile saklanan bu bilgiler ne zaman gün yüzüne çıkarsa o zaman öğreneceğiz demektir.

Mayınlı Suriye Sınırındaki alanlarda temizleme karşılığı 49 yıllığına İsrail’e gidecekti.Son anda Kale direklerinden döndü.

En büyük tepkiyi verdiğimizde ise neredeyse işi işten geçecekti, Allah yüzümüze baktı. İnanın sessiz sedasız bu Aziz Vatan toprakları gitmişti.

Peki; irtica bahanesi ile,darbe korkusu ile ülkemizin uğraştığı bu dönemde İsrail’le yapılan Askeri Anlaşmaların mimarları nerede şimdi?Ölüm gösterilip,yoksa hastalığa razı mı edilmiştik?

Bakınız Time dergisinin yazdığı ve ülkemizde satışının yasak edildiği bir sayıda dünyanın en zengin 50 paşası arasında Darbeci Tahsin ŞAHİNKAYA var.

Yani övünebiliriz bizim de bir paşamız var!

Lockheed skandalı da Amerikalı F-104 firmasının uçak alımındaki üst rütbedeki Generallere verilen rüşvetin belgesidir.Yargılanmayan tek ülke Türkiye’dir.

Milyar dolarların havada uçuştuğu büyük pazarın ,silah tüccarları yanında bazı Vatan hainlerini de zengin ettiği muhakkaktır.Gerekirse mezarlardan çıkartılıp sorgulanmalıdır bu ...........lar.

Nato'nun adres gösterilen Namsa'nın başında kim var bilyormusunuz.

Emekli Yunan General Antonyo ÇATZİDAKİ,

Sen yunanlını hiç ülkemize hayır soluk soluduğunu gördün mü?

Ancak silah alımlarında hep bu namsa ön plandadır.

Kendine gel behey şaşkın,Kendi silahını kendin üret.Bakımını kendin yap.Paran ülkede kalsın,birsürü elinde işssiz vatan evladı var.

Aradaki şeytanlar avcunu yalasın,

Düşman çiftetelli çalarken sen harmandalı oynama.

Bu haber 11544 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi