Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

İŞTE BU KADAR..

ZEKİ UZEL

28 Şubat 2011, 23:16

ZEKİ UZEL

İŞTE BU KADAR..

Merakla bekledigimiz Torbalı spor maçını net bir skorla 3-0 yenerek azda olsa derin bir nefes aldık.Haftalardır yazıyorum Harun Hocama güvenelim destegimizi esirgemeyelim diye.

Oda bu galibiyetle bizleri utandırmadı ve Torbalısporu yenerek yüzümüzü güldürdü.

Torbalı spor iyibir ekip degil, aynı Kepez Belediyespor ayarında.Allah göstermesin bunların arasında biz düşersek çok yazık olur.Eger Kırıkkaleden Amatör futbolculardan bir ekip yapsak bunlara gene yenilmezler.

Ben gene söylüyorum bir aksilik olmazsa Zeytinburnuspor,Kepezspor,Torbalıspor bu gruptan düşmeye enyakın ekipler.Yalova spor bunlardan çok çok iyi ekip ama genede futbolun adaleti yok yeneceksin rakiplerini işi şansa ve son haftalara bırakmayacaksın.Bakarsın birileri ters bir rüzgar estirir.

Kırıkkalespor bugün fena oynamadı maçın başında çalışkan futbolcumuz Mustafa Ünverin attıgı nefis golle galip duruma geçtik.Torbalıspor pek varlık gösteremedi.Ramazan ve Metehandan yoksun çıkmamıza ragmen onların yerine oynayan arkadaşlarda yerlerini aratmadı.Maçın benim gözümle en iyisi stoper oynayan oyuncumuz Hasandı.Rakip hücum oyunculara göz açtırmadı.Mustafa ünver,Mehmet Gök iyi oynadılar.Ne varki Murat Çalışkan ismi kadar çalışkan degildi her topu ezdi seyircilere saçbaş yoldurdu.

Sonuç olarak bu altı puanlık maçı lehimize çevirerek fiküstürde 3 sıra yukarı çıktık.14'üncü sıraya yükseldik.Avarajla biz 14 sırada,Torbalıspor15'inci sırada,23 puanla Kepez 16'ıncı sırada,22 puanla Yalova 17'inci sırada,4 puanla Zeytinburnuspor var.

Perşembe günü inşallah Diyarbakır Belediyespor maçından iyibir skor alır tamamen düzlüge çıkarız.Karabulutları üzerimizden atarız.Rakiplerden Torbalı siirtle oynayacak.Siirtspor torbalıya yenilirse oda potaya giriyor.Kepez Pazarsporu agırlarken Yalova lider Gaziosmanpaşayı agırlayacak.

Evet sevgili okurlar bugünkü galibiyetle azda olsa biraz rahatladı.Harun Hoca ve teknik heyeti candan kutluyor,durmak yok galibiyete devam diyoruz.Biz bu takımların çogundan iyiyiz yeterki oyuncular kendilerine güvensinler.

Amatör 1 küme tüm hızı ile devam ediyor.Türk metalspor tam hız gidiyor.Rakip tanımıyor.Çelikspor ikinci,Mühümmatspor üçüncü sırada.Hacılarspor ve petrolsporun kurtulması mucizelere baglı.

Kırıkkalemizde ayrıca HİF(Herkez için futbol) milli takım sorumlusu Antrönör Hüseyin Cengiz Hocanın başarılı çalışmalarını taktirle izliyoruz.1997,1996 dogumluların organizesini yaparak milli takım hocalarının dikkatini Kırıkkalemize çevirdi.İnşallah butür organizeleri sürekli yaparak Kırıkkalemizden milli takıma oyuncular çıkarırız.

Antrönörler dernegi yönetim kurulu bu hafta Ankaraya genel merkeze çıkarma yaparak bir dizi görüşmeler yaptı.Bunların arasında en dikkat çekeni Kırıkkalede Amatör çalıştırıcı kursu açmak için Genel başkan sayın İsmail Dilberden söz alınması oldu.Kısa zamanda duyuru yapılacak yeterli katılım talebi olursa kurs açılacak.Onuda siz sevgili okurlara aktaralım.Bu haftalık bu kadar saglıcakla kalın.
ZEKİ HOCA…

 

 

 

Bu haber 3407 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi