Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

VEBAL SİZDE ARTIK

Fazlı GÜVENTÜRK

27 Haziran 2011, 21:34

Fazlı GÜVENTÜRK

            VEBAL SİZDE ARTIK

            Seçim kampanyası boyunca defaten dinleyip takdir ettiğim konuşmasında; Dünün aday adayı ve adayı bugününse artık mazbatasını almış Milletvekili olan Oğuz Kağan Köksal sürekli “bizi seçer meclise gönderirseniz vebali bize yüklemiş olursunuz, bizde vebalden korkarız. Korkunca da vatan için Milet için memleket için çalışırız” dedi.

            Konuşmasını espriler ile süsleyerek dinleyicilerini etkisi altına alan çok önemli liderlerden olan Rahmetli Erbakan hocanın bu taktiğini uyguladığı görülen Köksal’a bu millet vebali yükledi.

            Bakan olmanın ağırlığını her ortamda hissettiren ve kampanya boyunca konuşmalarında ağır, vakur, projeleri ile Ankara’dan gelip Kırıkkale’ye çok şeyler katacağı hissini uyandıran Profesör Beşir Atalay’da vebalden korktuğunu her fırsatta söyledi.

            Bu necip millet Beşir Atalay’a da bu vebali yükleyerek Büyük Millet Meclisi vizesini verdi.

Gençliğinin vermiş olduğu dinamizmi seçim süresince çalmadığı kapı bırakmayarak gösteren ve ardında kampanya yardımcısı olarak gezenlere tur bindiren Ramazan Can’da kıldığı her vakit namazdan sonra yaptığı sohbette haktan korktuğunu vebalden çekindiğini söyledi.

Kadirşinas milletimiz ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Akparti’ye büyük teveccüh göstererek ülke yönetimi için vize verdi. Hatta Kırıkkale’de bu vize katmerli oldu ve tüm Akparti adayları Milletvekili olarak Kırıkkale’nin temsilcisi niyetiyle Ankara’ya gönderildi.

Şimdi Kırıkkale halkı görevini yaptı ve vebali iktidar milletvekillerinin omuzlarına yükledi. Yani topu onlara yuvarladı.

Sıra bu vebalin altına giren ve memleket için çalışacağına söz veren vekillerde ve gol pası onlarda.

Geçen gün Akparti milletvekilleri teşkilatın önde gelenlerine teşekkür yemeği verdiler ve bu sorumluluğu üzerlerine aldıklarını ve ellerinden geleni yapmak için kolları sıvadıklarını anlattılar.

Doğrusunu isterseniz seçimin bitim neticenin alındığı andan itibaren tebrik ettik vekilleri ve beklemeye başladık. Bizi arayıp “uzun süredir koşturuyoruz ve sizde bizimle birlikteydiniz, size özellikle teşekkür ederiz. Bazıları gibi sözde siyaset yapmadınız” demelerini bekledik. Bu yemek vesilesi ile başta İl başkanı olmak üzere tüm vekillerin takdir edici konuşmalarına konu olduk. Grubumuz ve şahsımız adına güzeldi ve memnun olduk.

Bu yemekte plaket ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirilen teşkilatın çeşitli üyeleri oldu. İnsanoğlunun nefsinde vardır takdir edilmek ve haklı olarak bu insanlar bu ödülü hak ettiler. Ancak bu ödüle başkaları da layıktı. Yani ilave olarak bunlarında şifahi takdir veya manevi değeri büyük materyallerle ödüllendirilmesi gerekiyordu. Bunların başında seçim boyunca canla başla koşturan ilçe Belediye başkanları ve İlçe başkanları vardı. Bazı il ve ilçe yönetim kadrosundan personeller vardı. Bunlar galiba gözden kaçtı. Takdir yetkisini kullanan yöneticilere bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Unutmayın ilçeleri ve yöneticilerini.

Asıl konumuza dönersek bu yemekte tekrar vekiller dile getirdi ve vebali yüklendiklerini anlattılar. Emaneti canla başla taşıyacaklarını ve bu vebali gereğini yerine getireceklerini anlattılar.

Bizde “vebal sizde artık” buyurun gereğini yapın. Diyoruz. Yapın ki sözünüz yerde kalmasın, şapkanız alnınızı kapamasın, göğsünüz aşağı düşmesin diyoruz.

Selam ve dua ile…

Bu haber 3754 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi