Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

İLK YARI HÜSRANLA BİTTİ

ZEKİ UZEL

31 Aralık 2011, 13:34

ZEKİ UZEL

İLK YARI HÜSRANLA BİTTİ.....
Buğün Kırıkkalespor ilk yarının son maçında görünen ismi Hacettepe olan ama gerçekte Gençlerbirliğinin, ikinci takımı ile karşılaştı ve maçtan hüsranla ayrıldı.Altyapısı Türkiye tarafından taktirle anılan Gençlerbirliğinin bu takımı görülmeye değerdi.Bizim takımı sildi attı.Başkanı İlhan Cavcav ve kurmayları ile gelen hacettepe takımı maçı hakkı ile aldı.
Gerçekten kalecisinden beklerine, ortasahasından forvetlerine kadar seçilmiş bir takım.Zaten bulundukları yerde bunu gösteriyor.Bu takımın ikinci liğdede başarılı olacağına inancım tam.Yaş ortalaması 19 olan sadece genç takımdan oluşan , süper liğdeki takımına en az bu sene beş futbolcusunu gönderir kanısındayım.
Gelelim bizim takıma;bizim takım inancını ruhunu kaybetmiş.maç bitsede gitsek havasında oynadılar.cılız bir iki atak haricinde pozisyon bulamadı.Birinde penaltı oldu digerinde top direkten döndü.Hacettepenin attıgı birinci gol bence opsayttı. Kaptan Murat çalışkan soyadının tam tersine hiç varlık gösteremedi.Penaltıyı kaleciye teslim ettiği ğibi tekrar önüne düşen topuda kullanamadı.Ben takımda bir yorgunlu bir bıkkınlık gördüm.Umarım tatil onlara iyi gelir. Diger futbolcularımızda vasatın üzerine çıkamadılar.
Yönetim bir an önce çareler üretip transferin önünü açmalıdır.Yoksa allah göstermesin sonumuz hüsran olur.Bu takıma, bu kumaşa, değil Harun hoca, Morinho,capello,platini gelse fayda etmez.Transfer şart olmuş. Burdan futbolcu kardeşlerime bir kaç sözüm olacak;Arkadaşlar biliyorum yokluklar ve imkansızlıklar belinizi büküyor.
Para alamıyorsunuz beklentileriniz olmuyor ama yapacak birşey yok.Eğer bu takımı siz düşürürseniz sizi kim ne yapar kim alır.Bir an önce silkinip toparlanın.İyi futbol oynayınki transfer olabilesiniz.Yoksa kendinizi Kırıkkale amatör ve bal takımlarında bulursunuz.Bakın Mustafa Ünver ,Metehan kendilerini kurtardılar.Benden size ağbey tavsiyesi sonra çok pişman olursunuz. Takım gün gittikçe kan kaybediyor.Küme düşme hattının tam üstündeyiz.
Balık sırtı.Bürokratlardan ve ileri gelenlerden acil yardım bekliyoruz.Yarın çok geç olabilir.Allah yardımcımız olsun........
saygılarımla

Bu haber 3347 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi