Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

NİHAYET GÜLDÜK......

ZEKİ UZEL

12 Mart 2012, 00:10

ZEKİ UZEL

NİHAYET GÜLDÜK......

Kırıkkalesporumuz  haftalar sonra nihayet güldü.Kırıkkalespor'a gönül vermiş az sayıda taraftarın'da büyük destek verdiği takımımız zorda olsa bizi ilk yarıda 7-0 yenen sandıklı sporu yenmeyi başardı.

 Daha önceki yazılarımda belirtmiştim;siz yeterki isteyin ,siz yeterki inanın bu güçlükleri aşacağız diye.İşte ispatı.yendiniz rahat bi nefes aldınız.Lüleburgazsporun iki haftada 6 puan kaybetmesi bizim dogru yolda olduğumuzu gösterdi.Arada bir puan kaldı.Bu hafta dananın kuyruğu kopacak.Egerki Lüleburgazı orada yenersek çok büyük bir avantaj elde edecegiz.Unutmayın bizim bir hafta dinlenmemiz var onun için altı puanlık bu maçı ne yapın ne edin alın .Bizler Kırıkkalespor aşıkları olarak sizlerin yanındayız.

 Biliyorum zorluklarla savaşıyorsunuz.Eger sizde bu meslekten ekmek yeyip büyük takımlarda oynamak istiyorsanız bu işi başarmalısınız.Çünkü Bal liğinde oynamak size yakışmaz.Sizler nasıl bir şanlı takımın formasını giydiğinizin farkındasınız.Eger mazallah takım kötü durumlarda olursa sizlerin kimse yüzüne bakmaz amatör liğdede kaybolur gidersiniz.Hadi bu kötü rüyayı görmemek için kenetlenip şu Lüleburgazı yenelim .Onları gönderelim Bal liğine .Onlar alışık ..Biz birinci liğ görmüş takımız.

 Biliyoruz size destek gelmiyor bu garip şehir size sahip çıkmıyor.Biliyoruz seksenbir ilde merkez sahası olmayan tek şehir.Belediye hiç yoktan  yiyeceklerinize malzemelerinize sahip çıkıyor.Allah onlardan razı olsun.Bir şehirin markası futbol takımıdır.Markası olmayan şehir olmak istemiyoruz.Bu markayı sizler yere düşürmeyin.Başka Kırıkkalespor yok.

Diger spor yazarı arkadaşlarda devamlı haykırıyorlar.Bu takıma sahip çıkın bu takım düşmesin diye ama ölü şehir bir türlü silkinemedi.Yakın zamanda gittigim Urfa'da şehir kenetlenmiş,şampiyon olmak için şehir otuzbeşbin kişilik stadı dolduruyor .Yardımlar çığ gibi yağıyor.Oralarda bu yardımları görünce ,suriye sınırındaki ilçelerde bile sentetik sahaları görünce benim sahipsiz,garip Kırıkkalem aklıma geldi ağlamaklı oldum. Ankaranın arka bahçesi kadar yakın ol  hiç bir yardımdan yararlanama.Yazık bu şehre yazık.Kimsesiz sahipsiz.Takımımızda olmazsa in cin top oynasın.

 Siz hiç Niğdenin adını,zamanında zonguldak denilince başta gelen şehri,Nevşehirin adını hiç duyuyormusunuz.Duyulmaz çünkü takımları amatör kümede.Markaları yok.Şimdi çıkmak için çırpınıyorlar.Çıkmak okadarda kolay degil artık.Onun için diyorumki bunların durumuna düşmüyelim.

 Sevilsede sevilmesede bu takım gençlerimizin geleceği..Kırıkkalesporumuz düşmesin..Düşmeyecekte..Hadi futbolcu kardeşlerim hadi Kırıkkalespora gönül verenler birlik beraberlik zamanı....

   BAŞKA KIRIKKALESPOR YOK........ saygılarımla.

Bu haber 4447 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi