Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

YAHŞİHAN DA HUZURU BOZAN SİLAHLI SALDIRI

YAHŞİHAN DA HUZURU BOZAN SİLAHLI SALDIRI

Tarih 24 Mart 2014, 02:29 Editör PINAR YILMAZ

YAHŞİHAN DA SEÇİMİN HUZURU BOZMAK İSTENEN HAİN SİLAHLI SALDIRI

YAHŞİHANDA SİLAHLI SALDIRI

 MHP İL BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

   MHP yahşihan ilçesi belediye başkan adayı Osman TÜRKYILMAZ’ın yahşihan merkez seçim bürosuna 22.03.2014 Cuma günü  AKP  belediye başkan adayın Ahmet SUNGUR un adamları tarafından SİLAHLI saldırı düzenlendi. seçim bürosuna  silah göstererek  MHP seçim bürosunda ki vatandaşlara hakaretler ederek tehditler savururarak  terör estirtiler.bu alçak saldırıyı yapan kişileri kınıyor. Ve lanetliyoruz. Yahşihanda seçimi kaybedeceğini anlayan akp zihniyeti her zaman  ki çirkin ve baskıcı yüzünü ortaya koyarak çirkefleşmiştir. Seçimin başından beri akp belediye başkan adayı Ahmet SUNGUR’ un yanından ayrılmayan ve yahşihan da akp ye çalışan hizmet eden isimleri belli bu saldırganlar ne yazık ki güzel ilçemiz yahşihan da seçime gölge düşürmeye çalışmışlardır. Ellerinde tabanca ile MHP seçim bürosundaki  oradaki MHP li gurubu tehdit ederek netice alacaklarını zannedenler ateşle oynadıklarının farkındadırlar umarım. Kimse bizi tahrik etmeye ve sokağa çıkarmaya kalkışmasın bizim mücadelemiz demokratik yollarla olacaktır. Ve bu zihniyete en güzel cevabı 30 mart günü sandıkta vereceğiz.

      Ayrıca olayın teferruatlı bir şekilde araştırılarak bu saldırganları azmettiren ve ellerine silah veren kişilerinde ortaya çıkmasını umuyoruz.

   bazı yerel basın kuruluşlarında yavuz hırsız ev sahibini  bastırır misali güya saldırıyı yapan kişilerin MHP li olduğunu MHP  li gurubun saldırı yaptığını içeren açıklamaları şaşkınlıkla okudum . ve inanamadım. bu kadar taraflı , bu kadar iftiracı, bu kadar yalancı bir yayın olmaz olmamalı,bu olayın çarpıtılarak verilmesi  bu yalan haberi yapan kuruluşun ve o yazıyı yazan  gacetecinin utanç duyacağı bir haberdir.

   Herkesin gözü önünde olan,  karakolda ifadeleri tutanakları zabıt altında olan, yapan kişilerin isimlerinin beli olduğu ve bu isimlerin kime çalıştığını bilen, koskoca bir YAHŞİHAN  halkı varken, bu yalan yanlış haberi yapan gazeteleri ve gazetecileri şiddetle kınıyor ve yazıklar olsun diyorum.

Seyit Ahmet GÖÇER MHP Kırıkkale İl Başkanı

 

  

 

Bu haber 2622 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yahşihan

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM. YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi