Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale de oy patlaması olacak

Kırıkkale de oy patlaması olacak

Tarih 30 Temmuz 2014, 01:50 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale de oy patlaması olacak

Kırıkkale de oy patlaması olacak
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr Beşir Atalay Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları nedeniyle Kırıkkale’ ye geldi. Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı ve Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay tarafından karşılanan  Atalay, ilk olarak Valiliğe geldi.
Valilik toplantı salonunda basın mensupları ile bir araya gelen sayın Atalay daha sonra Belediye Başkanımız  Mehmet Sayılı ve Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ile birlikte esnaf gezisine katıldı. Kızılkanat iş merkezinde esnafları ziyaret eden  Atalay, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan İçin oy istedi.
Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Beşir Atalay ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ak Parti İl başkanlığı tarafından çiçek düğün salonunda düzenlen vefa yemeği isimli iftar yemeğine katıldılar. Sayın Atalay, 10 Ağustos da oy Kırıkkale’ de oy patlaması yaşanacağını söyledi.
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte iftar yemeğinden sonra Ramazan Sokağını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, Nur camiinde teravih namazını kıldıktan sonra Kırıkkale’ den ayrıldı.

Bu haber 1306 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi