Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Sosyal Konsey Hızır gibi

Sosyal Konsey Hızır gibi

Tarih 31 Temmuz 2014, 21:10 Editör PINAR YILMAZ

Sosyal Konsey Hızır gibi

Sosyal Konsey Hızır gibi

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ediyor. Özellikle bu yılki Ramazan ayında konsey gönüllüleri yoğun tempo ile çalıştı. Bizzat Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’ nın takip ettiği çalışmalar Ramazan ayından sonra da devam ediyor. Sosyal Konsey aracılığıyla aşevi amirliğinden günlük 1500 aileye 4000 ekmek ve 1000 kişilik yemek dağıtımı gerçekleşiyor. Mayıs ayından itibaren Sosyal Konsey’ e giysi yardımı için başvuran 484 ihtiyaç sahibi aileye giysi yardımı, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’ nın da zaman zaman katıldığı 4113 ihtiyaç sahibi aileye evleri ziyaret edilerek erzak yardımı yapıldı. Ayrıca tahkikatı yapılarak 100 aileye 100-200 TL arası maddi yardım desteği ve durumu iyi olmayan 255 aileye 50 TL’lik gıda çeki verildi. 9 ailenin eşya yardımı yapılarak eksikleri giderildi. Ramazan ayında Sosyal Konsey yetkililerin belirlediği günlük 10 mağdur aileye lokantada sıcak yemek verilip 15 gün boyunca rahat bir iftar yemeği yemesi sağlandı.

Bu haber 1150 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi