Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
3. GRUP SİNOP KAFİLESİ YOLA ÇIKTI

3. GRUP SİNOP KAFİLESİ YOLA ÇIKTI

Tarih 26 Ağustos 2014, 01:32 Editör PINAR YILMAZ

3. GRUP SİNOP KAFİLESİ YOLA ÇIKTI

3. GRUP SİNOP KAFİLERİ YOLA ÇIKTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği “Şehirler ve Kültürler” projesi kapsamında düzenlenen gezilerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Sinop’un tarihi, kültürel ve turistlik yerlerini görme imkanı sağlayarak gençler arasında hoşgörü ve diyalogun arttırılması, gençlerin farklı coğrafi bölgelerde yaşayan akranlarıyla tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmaları amacıyla gerçekleştirilen gezide 45 kişilik 3.grup yola çıktı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü uğurlamada yaptığı konuşmada; Gençlerin ülkemizin doğal güzelliklerini görmeleri, muhteşem tarihini ve kültürel değerlerini öğrenmeleri, Anadolu'da kök salıp büyümüş derin ve heybetli medeniyetimizi, şehirlerimizi ve kültürümüzü tanımaları için Gençlik ve Spor Bakanlığının ücretsiz olarak düzenlemiş olduğu Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında ki gezilere geziler Eylül ayının ilk haftasına kadar devam edecek dedi. Ünlü yola çıkan öğrencilerimiz gitmiş oldukları yerden güzel anılarla dönmeleri temennisinde bulundu.

 

Bu haber 1095 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi