Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Jandarma Gazileri Unutmadı

Jandarma Gazileri Unutmadı

Tarih 19 Eylül 2014, 01:39 Editör PINAR YILMAZ

Gaziler Haftasında Jandarma Gazileri Unutmadı.

Gaziler Haftasında Jandarma Gazileri Unutmadı.

19 Eylül Gaziler Günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921 tarihinde Mareşallik rütbesi ve Gazilik unvanının verildiği gündür. Bu nedenle, her yıl 19 Eylül "Gaziler Günü" olarak kutlanmaktadır.

Gaziler Günü vesilesi ile İl Jandarma Alay Komutanlığında, Jandarma Teşkilatı emrinde görev yapmakta iken yaralanarak Gazilik mertebesine ulaşan ve İlimizde ikamet eden Jandarma Gazilerine ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun KARABULUT tarafından Gaziler Günü anısına hediye verildi.

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen programda İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun KARABULUT”

Ülkemizin birlik ve beraberliği, milletimizin huzur ve güvenliği ile kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna hayatlarını ortaya koyarak Gazilik Unvanına erişen siz Kahraman Gazilerimizin Gaziler Gününü kutlamak ve sizleri misafir etmek istedik. Düzenlemiş olduğumuz program vesilesi ile Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere bütün Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Jandarma Teşkilatı olarak, Siz Kahraman Gazilerimizin her zaman yanında olduğunu ve olacağını ifade etmek istiyorum” dedi.

Düzenlenen programda Dernek Başkanı Rıfat Öcal bütün Gazi arkadaşları adına bugün ve her zaman kendilerinin yanında olan İl Jandarma Alay Komutanı Harun Karabulut ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Bu haber 1344 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi