Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DüğünlerimizFOTOĞRAFLAR HER ZAMAN İBRET VERİR VE BİRŞEYLER HATIRLATIR-2 (açın)FOTOĞRAFLARIN DİLİ OLSA-3Künye
MİNİK EMİRHAN ŞEFKATLİ ELLERDE BÜYÜYOR

MİNİK EMİRHAN ŞEFKATLİ ELLERDE BÜYÜYOR

Tarih 21 Aralık 2014, 14:41 Editör PINAR YILMAZ

DOĞUMDA ANNESİNİ KAYBEDEN MİNİK EMİRHAN ŞEFKATLİ ELLERDE BÜYÜYOR

DOĞUMDA ANNESİNİ KAYBEDEN MİNİK EMİRHAN ŞEFKATLİ ELLERDE BÜYÜYOR

Kırıkkale de sağlıkta binde bir görülen bir olayda hayatını kaybeden Anne Tülay Sondoğan Baba Hasan Sondoğan a Emirhan ismi verilen bir erkek evlat bırakarak hakkın rahmetine kavuşur.

Olayın şokunu atlatamayan her iki aile 15-20 gün hastanede bakılıp kendilerine teslim edilen minik Emirhan ın varlığı ile kendilerine gelirler ve onu büyütmek,mutlu etmek,anne yokluğunu hissettirmemek için ellerinden gelen gayreti göstermeye başlarlar.

İşte bu noktada söylenecek iki kelam varsa oda halalara,ve baba ya düşer herhalde.

Edilen bilgilere göre Evliliklerinin baharında Doğumda eşini kaybeden Hasan Sondoğan TIP fakültesine kontrol ve muayene için gittiğinde aslında haberci71 koordinatörümüz Ahmet Yaman ve eşi ile kardoloji bölümünde karşılaşarak hal hatır sorup Doğumu yaklaşan Tülay Sondoğan a şans dilemişler ve dua etmişlerdi.İşte ne oldu ise aynı gün kardoloji bölümüne ve doğum amacı ile kontrollü olarak yatırılıp akşam saat 15.00 den sonra sezaryenle doğuma girilmesine karar verilmişti.ama o masada önce sağlıklı olarak çocuk doğmuş sonra da anne nin kalbinde sorun çıkmış ve üç kere durmasına nazaran tekrar hayata tutunamayarak vefat ettiği bildirildiğinde dünyası başına yıkılan Hasan şimdi kucağına oğlunu alarak, çok sevdiği eşi Tülay dan tek hatıra olarak tutunduğu çocuğu ile hayatına devam edeceğini,ileterek hüzünlü olarak duygularını şöyle dile getirdi.

Hasan Sondoğan şunları söyledi,’ takdiri ilahi bu imiş,Allah eşimi yanına aldı,inşallah onu cennetine alır.bizde babalalarım,annem,kaynanamlar ,ablalarım hep birlikte Emirhan ı büyütmeye onu yetiştirmeye gayret edeceğiz.Onu kucağıma aldığım zaman biran hüzünleniyorum,oğlumuzu kucağına bile alamadan hayata gözleri yuman eşim aklıma geliyor,o şimdi kime anne diyecek,nasıl büyüyecek diye hüsranla düşünüyorum.ama Ablam Sera ona gözü gibi bakıyor.aslında herkes ilgileniyor.Baba annesi Münevver annem,Kaynanam Emsal annem,ablam Seyhan ve dedeler ellerinden geleni yaparak onu mutlu etmeye gayret gösteriyoruz.Cenazemizde başsağlığı günlerinde bizi yalnız bırakmayan büyüklerime akrabalarımıza,arkadaşlarımıza dostlarımıza Kırıkkale basınımıza çok teşekkür ederiz.hepsinden Allah razı olsun.

 

İkinci anneliğini yapan hala Sera da duygularını şöyie dile getirdi; yeğenim minik Emirhan la bütünlük kurmaya çalışıyoruz.gelinimizin bize emanetidir,elimizden geleni yapıyoruz. tabiki bir annenin yerini tutamayız fakat çok masum çok küçük,ailece onu adeta paylaşamıyoruz,çok seviyoruz. bir ayı geçti zaman su gibi akıp gidecek ve Emirhan büyüyecek,Allahım onu korusun,mutlu bir hayat versin. diyerek duygularını dile getirdi.

Bu haber 1370 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi