Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
FEN LİSESİ NDE KUTLU DOĞUM

FEN LİSESİ NDE KUTLU DOĞUM

Tarih 17 Nisan 2015, 00:41 Editör PINAR YILMAZ

FEN LİSESİ NDE KUTLU DOĞUM KUTLANDI

FEN LİSESİ’NDE KUTLU DOĞUM

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla İl Müftüsü Bekir Gerek Kırıkkale Fen Lisesi’’nde bir konferans verdi.

İl Müftüsü Bekir Gerek’in konuşmacı olarak katıldığı konferansa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Say, Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç, müdür yardımcısı Halime Özdemir, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını Okul Müdürü Nusret Kılıç yaptı. Kılıç, katılımlarından dolayı İl Müftüsü Bekir Gerek’e ve Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Say’a teşekkür etti. Kutlu Doğum’un insanları bir araya getiren birleştirici özelliğini vurguladı.

 

Program, Yaylacık Camii imam-hatibi Vahit Kalkan’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan “kardeşlik” temalı sinevizyon gösterisi izlendi.

Sinevizyon gösterisinden sonra İl Müftüsü Bekir Gerek Konferansa başladı. Kutlu doğumun önemi üzerinde duran Gerek, insanlığın kurtuluşunun Kutlu Nebi’nin emirlerine uymakla sağlanabileceğinin altını çizdi. İnsanlara iyi davranmanın, insanlarla iyi geçinmenin önemini vurgularken daha iyi bir dünya için sevgi, saygı, merhametin; dünyanın ve ülkemizin yaşanabilir bir coğrafya olabilmesi için erdemli insan olmanın önemi üzerinde durdu. Peygamberimizin hayatından örneklerle konferansını sürdüren Gerek, Peygamberimizin hayatında bizim için örnekler olduğunu, insanlığın kurtuluşunun da bu örnekleri alarak hayatımıza tatbik etmekle gerçekleşebileceğini belirtti.

Konferans sonunda Kırıkkale İl Müftülüğü’nce hazırlanan günün anlam ve önemini belirten broşürler ve Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan Mealli Kuran-ı Kerim’ler öğrencilere hediye edildi.

 

Bu haber 2755 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi