Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da kutlu doğum haftası kutlandı

Bahşılı da kutlu doğum haftası kutlandı

Tarih 18 Nisan 2015, 09:39 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı ilçe sinde müftülüğün organize ettiği kutlu doğum haftası Merkez Hüseyin Onbaşı Camiinde kutlandı.

Bahşılı da kutlu doğum haftası kutlandı

Kırıkkale merkez ve ilçelerinde olduğu gibi Bahşılı ilçe sinde de müftülüğün organize ettiği kutlu doğum haftası Merkez Hüseyin Onbaşı Camiinde kutlandı.

Cuma namazından iki saat önce başlayan programda ilahiler söylendi, kuran ziyafeti verildi.İl müftü yardımcısı Mustafa Turan ın verdiği Hazreti Peygamber ve birlikte yaşama konulu konferans ilgi ile dinlendi.Konferansta genellikle Peygamber efendimizin hayatı,insanlarla olan örnek ilişkisi dile getirilirken,Müftü yardımcısı Turan camiye katılan halka okullar kapanıyor artık çocuklarımızı,gençlerimizi kuran öğrenmeye davet ediyoruz.Anne Baba olarak sizlerde yönlendirin özellikle örnek olmak için beraber gelin,yenge hanımlarıda alın beraber öğrenin.diyerek devam etti.

 -'teknolojik tehlike olan televizyon ve internet bağımlılığı çocuklarımızı olumsuz yönde etkilemektedir bunları kontrol altına almalıyız diyerek camiye gelen insanları ve hanımları uyardı.

Programın sonunda Bahşılı Belediyesi tarafından camii den çıkan insanlara gül, mevlit şekeri ve dini bilgiler içeren broşür dağıtıldı.

Bahşılı ilçe sinde düzenlenen kutlu doğum programına İlçe Kaymakam ı Harun Ersin Polat,Belediye Başkanı İbrahim Uyar,İl müftü yardımcısı Mustafa Turan,AK Parti Bahşılı ilçe başkanı Sadullah Duyar,CHP ilçe başkanı Haydar gümüşbaş,İlçe Emniyet müdürü Uğur Kılıç,ilçe müftüsü Hacı Osman Solmaz,Kamu kurum amirleri,okul müdürleri, ve insanlar camiyi doldurdu.

ilçe müftülüğünün ikramı ile program sona erdi.

Bu haber 1195 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi