Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Okul müdüresinden öğretmenlerine pasta sürprizi

Okul müdüresinden öğretmenlerine pasta sürprizi

Tarih 28 Nisan 2015, 10:02 Editör PINAR YILMAZ

Okul müdüresinden öğretmenlerine pasta sürprizi

Okul müdüresinden öğretmenlerine pasta sürprizi

Kızılırmak Anaokulu müdüre hanımı Şengül Doğan 9 sınıftan oluşan okul öğretmenlerinin Bayram ve Eğitim perfonmans larını takdir ederek Yeni düzenledikleri toplantı odasında yaş pasta keserek kutladılar.

Öğretmenlerin genelde memnuniyetlerini dile getirdikleri yaş pasta kesiminde duygularını dile getirmelerinde seçtikleri en tecrübeli ve kıdemli öğretmen olarak konuşan Emine Başer  hocahanım ise şunları söyledi.’her yıl yaptığımız 23 Nisan bayramından bu sene çok daha samimi, daha sıcak olduğunu söyleyebilirim .buda tabiî ki arkadaşlarımın,okul idaresinin iyi işlediğinden kaynaklandığını söyleyebilirim emeği geçen herkese teşekkür ederim.

 

Tecrübeli müdür yardımcısı Nevin Ulamış ise,’biz okul olarak 23 Nisan günü Gerçekten çok güzel bir gösteri yaptık, bütün sınıflar çok başarılı idi, titiz bir çalışmanın sonucunu, verimini çok güzel aldık,veli lerimizden güzel tepkiler geldi.Bütün arkadaşlarıma emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum,onlarla gurur duyuyorum.dedi.

Okul müdürü Şengül Doğan ise,‘bugün toplantı odamızın açılışı ve öğretmenlerimizin 23 Nisan, da yapmış olduğu başarılı çalışmalar dan dolayı toplandık pastamızı ikram ettik.Daha güzel,daha sağlıklı çalışmalar dilerim.diyerek öğretmenlerinden çok memnun olduğunu dile getirdi.

 

 Kızılırmakta değişimler yaşanıyor,Müdür,Müdür yardımcısı ve öğretmen dayanışması mükemmel olmuş.Müdüre hanım Doğan hocahanım geldiğinden beri,toplantı odası güzelleştirildi,değişti,Satranç odası düzenlendi,Kütüphane odası da düzenleniyor yani bu değişiklikler ufku geniş olan idareciler içindir desek yerinde olur.Bütün İdarecileri ve öğretmenleri bu birlik beraberliğe ve dayanışmaya ihtiyacımız olduğu şu hassas günlerde sağalamaları sevindirici buldum,samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim.Basın olarak yapılan her güzel şeyin,yapılan her yanilikçi eğitimin yanındayız.Memleketimizin sizin gibi eğitimcilere ihtiyacı var,iyiki varsınız.

Haberci71.Koordinatörü AY

Bu haber 2114 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi