Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GENÇLİK MERKEZİNDE KURAN KURSLARINA DESTEK

GENÇLİK MERKEZİNDE KURAN KURSLARINA DESTEK

Tarih 28 Temmuz 2015, 00:08 Editör PINAR YILMAZ

GENÇLİK MERKEZİNDE KURAN KURSLARINA DESTEK

GENÇLİK MERKEZİNDE KURAN KURSLARINA DESTEK Kırıkkale Gençlik Merkezi ve Hayrat Vakfı iş birliği ile yaz tatilinde gençlerimize Kur’an-ı Kerim ve Osmanlıca kursu düzenleniyor. Yaz tatili boyunca düzenlenecek olan Kur'an-ı Kerim ve Osmanlıca kursları haftada 5 gün Hanımeller Orta Okulunda 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleşiyor. Hadisi Şerif’de buyrulduğu üzere en hayırlı insan tarifi ‘’ Kur’an-ı Kerim öğrenen ve öğretendir’’ ve bu hayırlı insan olma fırsatını değerlendirmek için kollarımızı sıvadık. “En hayırlı” demek; Allah Teala’nın ve Sevgili Habibi’nin rızasına ve sevgisine, diğerlerine göre bir adım daha yakın kimse demektir. Kur’an-ı Kerim ve Osmanlıca kursu ile birlikte gençlerimize Mübarek Razaman Ayı faaliyetlerimizden Kur’an-ı Kerim meali, Peygamber Efendimiz (SAV)’in hayatı ve hadis okuma gibi etkinliklerde düzenledik. Bu Kurslarımızda zamanla gençlerimize İlmihal dersleri, Anne-baba hakkı, Gıybet, Yardımlaşma, İyilik ve Kardeşlik Bilinci üzerine de bir takım seminerler düzenleniyor. 2 hafta içerisinde Kur-an’a geçen Gençlerimize Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve Kırıkkale Gençlik Merkezi Müdürü İ.Haluk Karahan tarafından Kur-an hediye edildi. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; Kur-an Kurslarına gençlerin spor yapmaları için masa tenisi, voleybol, basketbol, futbol topu gibi malzemelerin yanı sıra Gençlik Merkezi tarafından alınan Kur-an ı Kerim verileceğini, gençlerin Kur-an’ı öğrenmeleri ve aynı zamanda spora yöneltilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti. Gençlerimizin hem dinimizin gereği Kur-an’ı öğrenmelerini hem de kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için spora yönelmesi gerektiğini belirtti.

Bu haber 1083 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi