Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
NİĞDE BELEDİYE BAŞKANINDAN BAHŞILI YA AĞAÇ DİKME SÖKME MAKİNESİ

NİĞDE BELEDİYE BAŞKANINDAN BAHŞILI YA AĞAÇ DİKME SÖKME MAKİNESİ

Tarih 01 Şubat 2016, 20:28 Editör PINAR YILMAZ

NİĞDE BELEDİYE BAŞKANINDAN BAHŞILI YA AĞAÇ DİKME SÖKME MAKİNESİ
kullanma sözü verildiği bildirildi.

NİĞDE BELEDİYE BAŞKANINDAN BAHŞILI YA AĞAÇ DİKME SÖKME MAKİNESİ Bahşılı Belediye Başkan Yardımcısı İsa Teke koordinasında gerçekleştirilen Antalya seminer dönüşü ziyaret edilen iş görüşmeleri yapılan Nigde ili akpartili belediye başkanı Faruk Akdogan dan AĞAÇ SÖKME VE DİKME MAKİNESİ SÖZÜ ALINDI. isa Teke ve beraberindeki Belediye meclis üyeleri Faruk Şarlıoğlu, Süleyman Gündoğdu ile Murat Kaplan'ın makamında ziyaret ettiği Belediye başkanı Akdoğan ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek himayelerinde bulunan ağaç sökme ve dikme makinesini istediğiniz zaman kullanma sözü verdiği bildirildi. Başkan Yardımcısı İsa Teke ise ,' Niğde Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan, Başkan Yardımcısı Harun Dikici ve özel Kalem müdürü Ahmet Başaran bizi çok iyi karşıladılar.Kırıkkale ve civar ilçelerde bulunmayan oysa ilçemizde çamlarla doldurulmuş aktarılmayı bekleyen çam parklarındaki ağaçları ilçemizin uygun yerlerine nakledemiyoruz,şimdi bu gelecek makine ile sorun çözülecek.hem sökme hemde dikme görevi yapan bu iş makinesini kullanma sözünü vererek bizi güzel ve samimi karşılayan Başkan Faruk Akdoğan a çok teşekkür ediyoruz.dedi.

Bu haber 1698 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi