Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Ağız Diş Sağlığı Merkezinden Mesai Dışı Muayene uygulaması

Ağız Diş Sağlığı Merkezinden Mesai Dışı Muayene uygulaması

Tarih 12 Şubat 2016, 01:37 Editör PINAR YILMAZ

Ağız Diş Sağlığı Merkezi hafta içi mesai bitiminden sonra halkın daha rahat tedavi imkanı alması adına saat 19.30 a kadar mesai dışında muayene hizmeti vermeye başladı.

Mesai Dışı Muayene Kırıkkale’de Kamu Hastaneler Birliği tarafından yeni bir uygulama hizmete girdi. Ağız Diş Sağlığı Merkezi hafta içi mesai bitiminden sonra halkın daha rahat tedavi imkanı alması adına saat 19.30’a kadar mesai dışında muayene hizmeti vermeye başladı. ÖRNEK TEŞKİL EDECEK Şubat ayı itibariyle başlanan hizmette amaç halkın daha uzun ve geniş soluklu bir tedavi imkanı sunmak olarak ifade edildi. Sağlık Hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesi için başlatılan uygulama şimdilik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde başlatıldı. İlerleyen zamanlarda ise talep ve yoğunluğa bağlı olarak diğer hastanelerde de buna benzer bir uygulama planlanacak. MAĞDURİYET GİDERİLDİ Hafta içi 5 Poliklinikte 19.30’a kadar mesai dışı çalışmak isteyen diş hekimleri, halkın her türlü diş tedavisi ve protez işlemleri, röntgen isteklerinin karşılayabilecekler. Bu hizmetten faydalanmak isteyen hastalar, saat 17.00’den sonra istediği diş hekimine giriş alması yeterli olacak. Ayrıca, saat 17.00’den önce giriş alan hastaların doğrudan 24 saat hizmet veren Acil kliniğine ve nöbetçi olan hekime giderek acil olan tedavilerini yaptırma imkanı sunulmuş oldu.

Bu haber 936 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi