Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Medya ve Gazeteciler Cemiyet Üyeleri İftar yemeğinde buluştu

Medya ve Gazeteciler Cemiyet Üyeleri İftar yemeğinde buluştu

Tarih 21 Haziran 2016, 16:38 Editör PINAR YILMAZ

Medya ve Gazeteciler Cemiyet Üyeleri İftar yemeğinde buluştu

Medya ve Gazeteciler Cemiyet Üyeleri İftar yemeğinde buluştu

 

Medya Kırıkkale’nin Sesidir

 

Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Enar Restoranda İftar programında bir araya geldi. Yemekte birlik beraberlik rüzgarları eserken, Kırıkkale Medya ve gazeteciler cemiyeti Başkanı Ercihan Çakmak, Medyanın Kırıkkale’nin en büyük sesi olduğunu belirtti.

 

ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ

Enar Restoranda gerçekleşen iftar programında basının önemine vurgu yapılırken, Kırıkkale Medya ve Gazeteciler Başkanı Ercihan Çakmak, “Kırıkkale’de basın emekçileri birlik ve beraberlik içinde olursa önümüzde hiçbir engel kalmaz. Yeter ki her zaman birbirimizin arkasında duralım. İyi günde kötü günde hiç fark etmez’’dedi. Çakmak ayrıca ileriki zamanlarda cemiyet olarak gezi programları gerçekleştireceklerini ilk gezilerini Eskişehir’e yapacaklarını söyledi.

 

GENİŞ KATILIM

İftar programına Medya ve gazeteciler cemiyeti Başkanı Ercihan Çakmak, Yenigün gazetesi imtiyaz sahibi Adem Yılmaz, Tercüman gazetesi imtiyaz sahibi Harun Yüksel, Haber kale sitesi imtiyaz sahibi Murat Tanır, DHA Kırıkkale temsilcisi Erhan Göğem, Kırıkkale Anadolu Ajansı temsilcileri, Fatih Gökmen, Zekeriya Karadavut, Türkiye gazetesi il temsilcisi Gültekin Yiğit, Kanal siyaset imtiyaz sahibi İbrahim Yaman, Mavi dünya imtiyaz sahibi Hakan Gökkaya, AA Yahşihan temsilcisi Ali Karayel, Bahşılı AA temsilcisi Ahmet Yaman, Haberci 71 editörü Hasan Alsancak, AA Keskin temsilcisi Halil İbrahim İdik, AA Keskin temsilcisi Talat Ünver, Köşe yazarımız Ümit Nuri Kocaballı, Tercüman gazetesi muhabiri İbrahim Akpınar, Haber 71 imtiyaz sahibi Cihat Mençet, gazeteci Kadir Keskin, Pusula gazetesi yazı işeri müdürü Murat Karadağ katıldı.

 

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİNİLDİ

Yemekten sonra kısa bir toplantı gerçekleştirilirken, bu tür toplantıların her zaman gerçekleştirileceğine vurgu yapıldı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından yemek programı sona erdi.

Bu haber 930 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi