Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DüğünlerimizFOTOĞRAFLAR HER ZAMAN İBRET VERİR VE BİRŞEYLER HATIRLATIR-2 (açın)FOTOĞRAFLARIN DİLİ OLSA-3Künye
Vali Haktankaçmaz, Millete hizmet etmek için varız

Vali Haktankaçmaz, Millete hizmet etmek için varız

Tarih 08 Aralık 2016, 02:24 Editör PINAR YILMAZ

Vali Halktankaçmaz ,Sorunları ilk ağızdan öğreneceğim

Vali Halktankaçmaz ,Sorunları ilk ağızdan öğreneceğim

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda 81 il valiliğinde uygulamaya konan halk günü etkinliği Valilik Konferans Salonunda yapıldı. Her ayın ilk Çarşamba günü olmak üzere rutin olarak yapılması planlanan toplantıda Vali Mehmet İlker Halktankaçmaz, amaçlarının halk ile kamu yetkilileri arasında bir köprü oluşturmak olduğunu, sorunları ve teşekkürleri ilk ağızdan öğrenmek için, şikayetleri ilk ağızdan duymak için bu buluşmaların önemli olduğuna işaret etti.

YÖNLENDİRMESİ ÖNEMLİ

Valilik Toplantı Salonunda Vali yardımcıları, il müdürleri ile daire amirlerinin de bu toplantılarda yer alacağını belirten Haktankaçmaz, "Bu toplantıların benzerliğini geldiğimiz günden beri vatandaşlarımızla bir arada yaptık. Zaman zaman muhtarlarla, esnaflarla bir araya geldik. Ama artık İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda hareket ederek her ayın ilk Çarşamba gününü vatandaşlarımızla doğrudan temas yapacağız. Devlet olarak yaptığımız hizmetlerde bir aksama varsa bunu dışarıdan gören gözlerin bizi yönlendirmesi önemlidir.

Bu toplantılarımızda şikayet ve sıkıntı olan hususların önemli olduğu kadar öneriler de bizler için çok kıymetli olacak”

 

ANINDA ÇÖZÜME KAVUŞACAK

“Yanlış giden bir durum varsa vatandaşlarımızın şikayetçi olduğu bir konu üzerinde, bu uygulama sayesinde bire bir müdahil olmak anlamında faydaları olacak. Bu toplantılarla vatandaşlarımızla doğrudan bir araya gelmek bizler için çok faydalı olacak. Kamu görevlileri millete hizmet etmek için var. Devlet olarak yaptığımız hizmetlerde bir aksama varsa bunu dışarıdan gören gözlerin değerlendirmesi anlamında çok kıymetli olacaktır. Vatandaşlarımızın dileklerini, isteklerini ve şikayetlerini dinleyeceğiz. Bunlardan hemen çözülebilecek olanları anında çözüme kavuşturacağız"

 

TALEPLER İLETİLDİ

Vali Haktankaçmaz, her ayın ilk Çarşamba günü düzenlenecek halk günlerine dilek, istek, sıkıntı ve önerileri olan Kırıkkaleli vatandaşları beklediklerini kaydetti. Toplantıya katılan mahalle muhtarları, toplantının iyi düşünülmüş bir etkinlik olduğunu belirterek, görüş ve önerilerini dile getirdi. Basın mensuplarının salondan ayrılmasından sonra vatandaşlar Vali Haktankaçmaz'a taleplerini iletti.

 

Bu haber 606 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi