Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GAZETECİ YAMAN DAN KURUMLARA ZİYARET

GAZETECİ YAMAN DAN KURUMLARA ZİYARET

Tarih 11 Ocak 2017, 03:21 Editör PINAR YILMAZ

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ MÜNASEBETİ İLE,AA MUHABİRİ YAMAN KURUMLARA ZİYARETTE BULUNDU

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ MÜNASEBETİ İLE,AA MUHABİRİ YAMAN KURUMLARA ZİYARETTE BULUNDU

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle ilçe deki kurumları gezerek bilgi alışverişinde bulunan Yaman şunları açıkladı.

Kaymakam lık,Garnizon Komutanlığı,Belediye Başkanlığı,AK Parti ilçe başkanlığı ve bazı okulları ziyaret ederek İlçe nin ve kurumların güzel hizmetlerde bulunmaları ve kamuoyu ile paylaşmaları ile yapılacak yenilikleri konuştuk.

AA Bahşılı Muhabiri ,Haberci71 imtiyaz sahibi,Medya ve Gazeteciler Cemiyet haber sitesi Editörü olarak İlçedeki kurumları ziyaret eden Ahmet Yaman şu değerlendirmeyi yaptı.

Kaymakamlık,


Kaymakam Zikri Şahin’i makamında ziyaret ettim.Çalışkan Vakıf müdürümüz Senem Uayr da hazır bulundu.Kaymakamımız İlçe deki en faal çalışanlar arasında Basın olarak sizi buldum.Çalışmalarımızda Haber olması gereken ve Kamuoyunu aydınlatmak adına hemfikiriz.sizin nezdinizde tüm gazeteci arkadaşların günlerini kutlarım,sizinde ayrıca yaş gününüzü kutlarım.dedi.

Garnizon Komutanlığı,

 

İjçe Jandarma Komutanı Baş çvş Ercan Erçayan ise ziyaretimizden çok memnun kaldı.İlçe de bizim gözümüz kulağımızsın sizden çok memnunuz.Gazetecileri gününüzü ve yaş gününü kutlarım dedi.

İlçe Emniyet müdürlüğü,


Emniyet ziyaretimde Eski geçici görevle gelen Komser Ertan İl merkeze geri giderken yerine asıl görevle atanan komser Kadir Avcı ile tanıştım.Her ikiside bundan sonraki aşayiş,kaza vukaat gibi haber değeri olan olaylarda her zaman beraberiz.gününüzü kutlarken bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim dediler.

Belediye Başkanı,

 

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,AK Parti ilçe başkanı SADULLAH Duyar,Ayrıca Encümen toplantısındaki Belediye meclis üyeleri ise ziyaretimizi toplantıyı bölerek kabul ettiler.

Başkan yardımcısı Faruk Şarlıoğlu,Meclis Üyeleri Murat Kaplan,İsa Teke,Hasan Bilgiç,Mehmet Dönmez ve Nuri Akkoç da günümüzü kutlayarak başarılar dilediler.

Başkan Uyar,Meildede bahsettiğim gibi mesaj da çektim,Basın bir güçtür,Demokrasimizin olmazsa olmazlarındandır.Halkımızla aramızda ayna olurken Kamuoyu ile de yine bizlere köprü oluyorsunuz sizlere maşakkatli ,zor , güç çalışmalarınızda başarılar dilşerim.

10 ocak çalışan gazeteciler gününüz Kırıkkale Ulusal Basın,Yerel Basın,İnternet Basını,Radyolarımız olmak kaydı ile hepsinin kutlu olsun.Ayrıca bizim çok değer verdiğimiz Ahmet Kardeşimizin de yaş gününü kutluyorum,bundan sonra sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.Hep mutlu ve Güzel haberlerde buluşmak üzere teşekkür ediyorum.dedi.

 

İlçe Başkanı Sadullah Duyar’da gazetecilerin günlerini canı gönülden kutluyorum,iyiki varsınız,siz olmazasanız bütün insanlar  hiçbir şeyden haberi olmadan yaşarlar, buda hayat olmaz ,sizlerin her zaman bizim gönlümüzde yeriniz vardır.diyerek yaş günümüzüde unutmadı kutladı.

Bu haber 1187 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi