Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DüğünlerimizFOTOĞRAFLAR HER ZAMAN İBRET VERİR VE BİRŞEYLER HATIRLATIR-2 (açın)FOTOĞRAFLARIN DİLİ OLSA-3Künye
FETÖ’CÜLER AKLIMIZLA DALGA GEÇİYOR

FETÖ’CÜLER AKLIMIZLA DALGA GEÇİYOR

Tarih 24 Şubat 2017, 02:05 Editör PINAR YILMAZ

FETÖ’CÜLER AKLIMIZLA DALGA GEÇİYOR

FETÖ’CÜLER AKLIMIZLA DALGA GEÇİYOR

 

Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Alevi Kültür Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret etti. Ziyarette bir gazetecinin FETÖ soruşturmalarında gözaltına alınan zanlıların ‘İşkence altında ifademiz alındı’ şeklindeki iddialarını gündeme getirmesi üzerine açıklama yapan Vali Haktankaçmaz bütün aşamaların kamera kaydı altında bulunduğunu belirterek “FETÖcüler şimdiye kadar aklımızla dalga geçtiler, hala aklımızla dalga geçmeye devam ediyorlar” diye konuştu.

DERNEK ZİYARETİNDE BULUNDU

Vali M.İlker Haktankaçmaz Alevi Kültür Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret ederek Dernek Başkanı Hüseyin Güney ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü. Vali Haktankaçmaz, Güney ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Ziyaretleri nedeniyle Vali Haktankaçmaz’a teşekkür eden Güney, Alevi Kültür Derneği Kırıkkale Şubesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

24 SAAT KESİNTİSİZ KAMERAYLA KAYIT ALTINDA

Ziyaret sonrasında bir gazetecinin FETÖ soruşturmalarında gözaltına alınan zanlıların işkence ve kötü muamele iddiaları hakkındaki sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz “İhanette sınır yok. Bu nasıl oluyorsa. Emniyette ifade alma odaları 24 saat kesintisiz kameralarla görüntüleniyor. Emniyette ki ifade almada avukatta bulunuyor bir sıkıntı yok. Savcılığa gidiyor yine yanında avukat da var. Sonra tutuklanma talebiyle sulh Ceza Mahkemesine sevk ediliyor yine yanında avukatı var. Ama nasıl oluyorsa 5-6 ay sonra yargılama başlayınca ilk duruşmasında işkence altında ifadem alındı, bana zorla imza attırıldı sözlerine sarf ediyorlar. FETÖcüler şimdiye kadar aklımızla dalga geçtiler, hala aklımızla dalga geçmeye devam ediyorlar” dedi.(BAYRAK GZ)

Bu haber 904 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi