Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Fen Lisesi Ecdadını unutmadı.

Fen Lisesi Ecdadını unutmadı.

Tarih 28 Nisan 2017, 00:46 Editör PINAR YILMAZ

Fen Lisesi Ecdadını unutmadı.

Fen Lisesi Ecdadını unutmadı.

57. Piyade Alayı şehitleri başta olmak üzere Çanakkale Şehitlerini anmak, onları yad etmek amacıyla Türkiye çapında eş zamanlı olarak 25 Nisan 2017 Salı günü “57. Alaya Vefa Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesiyle ilimizde düzenlenen yürüyüşe Kırıkkale Fen Lisesi de katıldı. Nur Camiden başlayan 57. Alay yürüyüşüne Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç, öğretmenler Adil Aytekin, Mustafa Türk, İlhan Çetinkaya, Recai Turgut, Hüseyin Özdaş, Hakan Özoğlu ve Ayfer Özbek ile öğrenciler katıldı.


 

Kırıkkale Fen Lisesi öğrencileri sabah namazında Nur Camii’nde buluştular. Cemaatle kılınan sabah namazının ardından katılımcılara 57. Alayın sabah yediği yarma çorbası ikram edildi. Çorba ikramından sonra yürüyüş korteji oluşturuldu. Nur Camiinden başlayan yürüyüş Hürriyet Caddesi, Ankara caddesi, Zafer Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanından sonra Nur Camiinde son buldu. İl Müftüsü Şahin Yıldırım şehitler için dua etti. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü de tüm katılımcılara teşekkür etti. Kırıkkale Fen Lisesi öğrencileri daha sonra Millet Caddesi’ni takip ederek Bahşılı ilçesinde bulunan şehitliğe kadar yürüyüşünü devam ettirdi.

Şehitlikte tüm şehitlerimiz için dualar edildi. İstiklal marşımızın okunmasıyla program son buldu.

Kırıkkale Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri o günü yad ederek ecdadını unutmadı.

Bu haber 929 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi