Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İsmail Üstüner İlkokulu öğrencilerinden Annelerine sürpriz kutlama

İsmail Üstüner İlkokulu öğrencilerinden Annelerine sürpriz kutlama

Tarih 15 Mayıs 2017, 11:46 Editör PINAR YILMAZ

İsmail Üstüner İlkokulu öğrencilerinden Annelerine sürpriz kutlama

 

İsmail Üstüner İlkokulu öğrencilerinden Annelerine sürpriz kutlama

İsmail Üstüner İlkokulu 1/a-1/b ve 1/c sınıf öğretmenleri Neslihan Danış Duman,Hatice Sümer ve Ayşe Burcu Uçaral  öğretmenlerin organize ettiği Anneler günü etkinliği Anneler arasında sürpriz olarak karşılandığı gibi çocuklarının ve öğretmenlerinin Anneye verilen önemi,değeri görmenin mutluluğunu yaşadılar.


Programın bütünlüğünde önce 2/A-2/C sınıf öğrencileri öğretmenleri Dilek Kırmızıgül ile Hülya Demirbağ ın organizesi ile önce Her Öğrenciden Annelerine kendi duygularını içeren birer mektup gönderildi.



Birinci sınıf öğrencileri ise kutlama yaparak Anneler günü programı bütünleşti. Birinci sınıflar Öğretmenlerinde yardımları ile hediyeler hazırlandı ve okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen programda Annelere birer birer takdim edildi.Duygu selinin hakım olduğu günde hem Anneler mutlu oldu,hem çocuklar mutlu oldu hem de geleceğin birer anne adayını yetiştiren öğretmenleri mutlu oldu.


Gelen tepkilerde okulun yeni idare şekli ile gerçekten farkındalık yarattığını idareden ve öğretmenlerden çok memnun olduklarını dile getirdiler.


Okul Müdürü Mustafa Özbek ise ,Okulumuzun WEB takibinde ilde ve Türkiye sıralamasın da ilk sıralarda olmasıda bunu gösteriyor ki okulumuz her yönüyle iyi yolda ilerliyor.Öğretmenlerimden ve personelimden çok memnunum bunun göstergelerini yaptığımız sosyal faaliyetler,projeler ve Ailelerden gelen olumlu tepkilerden anlıyoruz.Çalışmalarımız büyün hızıyla devam edecek.geleceğimiz çocuklarımıza emanet edilecek,onlar Yeni Türkiye yi daha iyi yönetecekler.Programda emeği geçen öğretmenlerimize,öğrencilerimize teşekkür ederken,yavrularının şenliğine katılan Annelerimize de çok teşekkür ediyoruz.diyerek bütün Aileleri kutladı.

Bu haber 2427 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi