Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜ ÖĞRENCİLERİNDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE JEST

KÜ ÖĞRENCİLERİNDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE JEST

Tarih 22 Mayıs 2017, 17:57 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE

“DÜŞÜNEREK OYNUYORUM EĞLENEREK ÖĞRENİYORUM” PROJESİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE

 “DÜŞÜNEREK OYNUYORUM EĞLENEREK ÖĞRENİYORUM” PROJESİ

Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinden minik öğrencilere, “düşünerek oynuyorum eğlenerek öğreniyorum” projesi gerçekleştirildi.

edinilen bilgiye göre,Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri topluma hizmet dersi kapsamında günümüzün en değerli varlıkları olan çocuklarımızın okuldaki vakitlerini daha kaliteli geçirmesi için “Düşünerek oynuyorum, eğlenerek öğreniyorum” adlı projeyi gerçekleştirdiler.

Kırıkkale’nin Karşıyaka mahallesinde İsmail Üstüner İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen projenin danışmanlığını Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Nihat Özçelik yaparken projeyi 3. Sınıf öğrencilerinden Betül Gökay, Semanur Küçük, Merve Demir, Ahmet Üçüncüoğlu ve Mehmet Süngü gerçekleştirdi.


Bu projenin gerçekleşmesinde Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü  İsmail Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Özel Kalemi  İsmail Çınar, Fen İşleri Müdürü  Kürşat Altop ve ismail üstüner ilkokul müdürü Mustafa Özbek katkıda bulunduğu ifade edildi. 

 Bu projeyle okulda bulunan zeka oyunları sınıfının daha aktif ve etkili halde kullanılabilmesi için çocukların ilgi ve isteklerine yönelik bir zeka oyunları sınıfı hazırlandı. Öğrencilerin bu sınıfta okulun temin ettiği çeşitli zeka oyunlarını öğrenerek arkadaşlarıyla birlikte gerek boş vakitlerinde gerekse bu oyunlar için ayrılmış derslerde eğlenerek zihinlerini aktif bir şekilde çalıştırmaları amaçlandı. Bu sınıfın fiziki şartları projeyi hazırlayan Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri tarafından elverişli hale getirildi ve öğrencilerin daha çok ilgisini çekmek amacıyla çeşitli resimler ve üç boyutlu materyallerle desteklendi.


Açılış kurdelesini kesen danışman hocaları Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nihat Özçelik’te, şunları söyledi,'

son on yıldan bu yana var olan bir ders, topluma hizmet uygulaması dersi olarak arkadaşlarımız geliştirdikleri bir proje kapsamında bu okulda bir ilki gerçekleştirdiler. bazı çalışmalar yaptılar.bunları yürekleri büyük insanlardır.özellikle bu tür okulları tercih ediyorlar.toplumla da iç içe oluyorlar,bu noktada hayata dair gerçekle yüz yüze de geliyorlar.dört farklı gurup vardı farklı projelerle ilgilendiler.bir hocaya 15 öğrenci düşüyor.bunlar ister bir gurupta isterse dörder beşer guruplarda proje gurubu kurabiliyorlar.

gruplar dönem sonuna kadar projeyi gerçekleştirmek durumundalar bu projeyi de hazırladılar onları başarılarından dolayı kutluyorum.daha çok okulları tercih ediyorlar katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını tamamladı zeka oyunları sınıfının kurdelesini okul müdürü Mustafa özbek ile beraber kesti.


okul müdürü mustafa özbek te katkılarından ve okullarını tercih etmelerinden dolayı teşekkür etti.

Burada projenin mimarları olan Kırıkkale Üniversitesi Öğrencileri projelerinde yol göstericileri olan Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nihat Özçelik’e, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılıya, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü  İsmail Çetin’e, İl Milli Eğitim Müdürü Özel Kalemi  İsmail Çınar’a ve Fen İşleri Müdürü Kürşat Altop’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdiler.

 

 

Bu haber 1610 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi