Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı Kaymakamı Şahinden Şehit Aialeleri ve Gazilere iftar

Bahşılı Kaymakamı Şahinden Şehit Aialeleri ve Gazilere iftar

Tarih 11 Haziran 2017, 12:57 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Kaymakamı Şahinden Şehit Aialeleri ve Gazilerlee iftar yemeğinde bir araya geldi

 Bahşılı Kaymakamı Zikri Şahin, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi


Beyaz Saray restorant ta verilen iftar yemeğine,Jan.Kom.Ercan Erçayan,Belediye Başkanı İbrahim Uyar,Emniyet Müdür vekili Kadir Avcı,İlçe Müftüsü Ahmet Altacı,Medya ve Gazeteciler cemiyet üyesi Ahmat Yaman,Şehit Aileleri , Gaziler ve aileleri katıldı.

 Kaymakam Zikri Şahin İlçe de Ramazan boyunca köylere ve muhtaç ailelere zaman zaman ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.Bugünde İlçe de yaşayan şehit aileleri ile  gazi yakınlarına iftar yemeği vererek geleneği devam ettirdi.Kyamakam Şahin,gelen misafirleri kapıda karşıladı ve iftar sofralarını dolaşarak onlarla sohbet etti,ihtiyaçlarının olup olmadığını,sağlık durumlarını sordu.


Kaymakam Şahin, şehit ve gaziler bizim için ve devletimiz için çok önemlidir. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden şehitlerin ve vatan toprağı üzerinde huzur ve güvenin sağlanması sırasında gazi olanların haklarının asla ödenmeyeceğini dile getiren kaymakam Şahin, şehitlerin emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmak bizim görevimizdir.onların sorunları ve sağlık durumları ile daima ilgileniyoruz.Kaymakam lık kapımız onlara her zaman açıktır.Bundan sonrada ziyaretlerimiz devam edecektir dedi.

İftar Duasını Yapan Müftü Ahmet Altacı da, Mübarek ayının feyzinden yararlanmak için bol bol dua etmeliyiz ve muhtaç ailelere,şehit yakınlarına,gazilerimize sahip çıkmalıyız,Allah devletimize zeval vermesin bu konuda her türlü desteği vermektedir.Bu ayda oruçların bereketini mükafatını Cenabı Mevlam ben vereceğim diye müjde vermektedir.dedi.



Bu haber 1120 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi