Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı Belediyesi Geleneksel toplu iftar programının 4.sini düzenledi

Bahşılı Belediyesi Geleneksel toplu iftar programının 4.sini düzenledi

Tarih 16 Haziran 2017, 17:56 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Belediyesi Geleneksel toplu iftar programının 4.sini düzenledi

 

Bahşılı Belediyesi Geleneksel toplu iftar programının 4.sini düzenledi

Bahşılı Belediye binası önünde bulunan cumhuriyet meydanında düzenlenen iftar yemeğine

 Bahşılı Kaymakam'ı Zikri Şahin,Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Yarbay Ahmet Güneş,Bahşılı Jandarma Komutanı Ercan Erçayan,Emniyet Müdür Vekili Kadir Avcı,Kırıkkale Ak Parti İle Başkanı Mürsel Akçay,Kırıkkale ak parti kadınlar kolu,Kırıkkale engelliler dernek başkanı,Balışeyh ak parti ilçe başkanı,Şoförler dernek başkanı,muhtarlar,sivil toplum örgütleri,okul müdürleri,Kırıkkale Medya ve Gazeteciler cemiyet yönetim kurulu ve Bahşılı halkı katıldı.


Program Rasim Kara hocanın Kuran tilaveti ile başladı.

Halka teşekkür konuşması yapan başkan İbrahim Uyar ise şunları söyledi,değerli il başkanım,değerli hemşerilerim,basınımızın güzide temsilcileri halkın iftarına,huzur iftarına hoş geldiniz şeref verdiniz. ramazan ayları birliğin beraberliğin doruğa çıktığı bir aydır.4.sini düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılan bütün misafirlerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum.Bu vesile ile kadir gecenizi ve yaklaşmakta olan bayramınızı da kutluyorum dedi.


İftar açıldıktan sonra ilahiler söylendi,kukla gösterisi,Hacivat Karagöz gösterisi ilgi çekerken,çocuklar ve annelerin katıldığı farklı yarışmlar vatandaşlara renkli dkikalar yaşattı.


Bahşılı müftüsünün duasından sonra program da şerbet ve dondurma dağıtıldı.

Halkın güzel tepkiler gösterdiği program huzur içerisinde sona erdi.

Haberci71 haber sitesi ekibi olarak dört senedir izlediğimiz iftar organizasyonu,Ramazan içerisinde yapılan faaliyetler ve hayır haseneler hepsini takip ediyoruz.bu zamana kadar bütün belediyelerimizide takip ettik ALLAH onlardan razı olsun.Uyar başkan her zaman reklamı sevmeyen mütevazi tavrı ve insancıl davranışı ile tam not almaktadır.Yöneticiler gelir geçer,hizmetler üç aşağı beş yukarı yapılır eksikler tamamlanır amma halk ile insanlık ve gönülden dostluk kurmak çok zordur işte uayar başkan bunu başardı,Allah hedefinden şaşırmasın,tabrik ederiz.

(Koordinatör AY-EDİTÖR HA.)

Bu haber 1124 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi