Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale Keskin de kar yağışı

Kırıkkale Keskin de kar yağışı

Tarih 23 Kasım 2017, 14:49 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Keskin de kar yağışı

Kırıkkale Keskin de kar yağışı Sıcaklıkların gün geçtikçe düşmesiyle birlikte Kırıkkale, Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Niğde illerinde kar yağışı görüldü. Kar yağışı dolayısıyla park ve bahçeler ile yüksek kesimler beyaza büründü. KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te ise gece başlayan yağış sabah saatlerinde etkisini artırdı. Son yağışla birlikte pistlerdeki kar kalınlığının 20 santimetreye kadar ulaştığı Erciyes Kayak Merkezi'nde hava sıcaklığı ise gündüz saatlerinde sıfırın altında 3 dereceye kadar düştü. Öte yandan ekiplerin Erciyes Kayak Merkezi yolunda karla mücadele çalışmaları da sürüyor. DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI Kırşehir'in Kaman, Çiçekdağı, Mucur, Boztepe ve Akçakent ilçeleri ile Kervansaray Dağları'nda kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor. Hava sıcaklıklarının 10-12 derece düştüğü il genelinde, Ankara-Kayseri karayolunun Kırşehir'den geçen bölümünde tedbirler alındı. Özellikle gece saatlerinde Kaman'a bağlı Hamit köyü ve İnanç köyü rampaları ile Yozgat karayolunda don ve buzlanmaya karşı Karayolları Genel Müdürlüğü 61. Şube Şefliğince ekipler oluşturuldu. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü, Ankara-Kayseri karayolu başta olmak üzere karayolları üzerindeki ekip sayısını artırarak denetimleri sıklaştırdı. BEYAZA BÜRÜNDÜ Yozgat şehir merkezinde gece başlayan sağanak, sabah saatlerinde kar yağışına dönüştü. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. İlçede kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Kar yağışı dolayısıyla park ve bahçeler ile yüksek kesimler beyaza büründü.

Bu haber 943 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi