Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kombi ve petek temizliğinin önemi

Kombi ve petek temizliğinin önemi

Tarih 24 Kasım 2017, 11:36 Editör PINAR YILMAZ

Kombi ve petek temizliğinin önemi

Kombi ve petek temizliğinin önemi Kombi ve petek temizliğinin önemi,Hava Şartlarının değişmesi ile doğalgaz la çalışan kombi ve peteklerin kışlık bakımlarının önemi konusunu Oğuz Demirel anlattı.. Genç bir bakım ustası Elektrik elektronik teknikeri Oğuz Demirel,kombi ve peteklerdeki bakımın nasıl yapılacağını anlattı ve uyguladı. Oğuz Demirel , Petek temizliği neden yapılmalıdır,diyerek şöyle devam etti. -'Zamanla peteklere biriken kireç, pas, tortuların peteklerin alt tarafına oturması nedeniyle, peteklerin alt tarafları soğuk, üst tarafları ılık olur. Petek temizliği % 0-30 aralığında ısı ve daha az yakıt tüketimi sağlar.petek temizliğinde önemli olan hiç bir peteğin sökülmeden hiç bir yer batırmadan tek noktadan yapılmasıdır.diyerek devam etti. -!Petek temizliğinin ne zaman başladığını da anlatan Demirel,''Her sene sezon başlangıcı 9. ay da Petek temizliği ve kombi bakımı yapmaya başlıyoruz. Günde ortalama 1 ile 5 arasında değişen müşterilerimize hizmet sunuyoruz. Petek temizliği en az 1,5 saat ile 2 saat arasındadır şebeke haznesine bağlı olarak 2,5 saate kadar da uzayabilir. Petek temizliğinde olmazsa olmazlardan kimyasal ve makinedir. Her peteğin tek tek temizlenmesi gereklidir pisliğin tamamen yerinden kalkması için. Kombi bakımında ilk yapılması gereken ise filtrelerin bakımı, baca fanının temizlenmesi, ateşleme bujilerinin bakımı, genleşme tankının hava kontrolleri ve genel temizliği yapılır. Doğal gaz kullananların dikkat edeceği hususlar;Peteklerin ve kombinin bakımını en fazla 3 yılda bir yaptırılması lazım. Aksi halde yüksek fatura kombi performansında kayıplar ,arıza ve ısı kayıplarına maruz kalabilirler.diyerek açıklamalarını tamamladı. OĞUZ DEMİREL TEL:0 546 816 0071 den ulaşılabileceğini belirtti.

Bu haber 1214 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi