Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yağmur yağdı Kırıkkale yenimahalle bloklarında yollar geçilemez oldu

Yağmur yağdı Kırıkkale yenimahalle bloklarında yollar geçilemez oldu

Tarih 12 Nisan 2018, 18:49 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Belediye zabıtası Mart ayında yenimahalle bloklarında garaj önünü yıkayan bir görevliye yolu suyla dolduruyorsun, araçların ve insanların geçişlerini engelliyorsun diye 259 tl ceza yazmış.

Yağmur yağdı Kırıkkale yenimahalle bloklarında yollar geçilemez oldu Kırıkkale Belediyesi Mart ayında yenimahalle bloklarında garaj önünü yıkayan bir görevliye yolu suyla dolduruyorsun, araçların ve insanların geçişlerini engelliyorsun diye 259 tl ceza yazmış. Bugün ise yine aynı yerde yağmur bu sefer yolu ve garaj içini suyla doldurup araçlar su altında kalmıştır. vatandaş çaresiz kalarak Allah tan rahmet yağdı diyerek asfalttaki su giderlerinin kapasitesi doğrultusunda suyun azalmasını beklemektedir. ŞİMDİ SORUN NERDE.? aynı yolda suyu fazla kullandın yol suyla doldu diyerek ceza yazan zabıta ekibi,şimdi aynı yerdeki suyun nedenini bildiği gibi cezayı kime yazacak merak ettik doğrusu..? Allahtan geldi sel doğruuu...! senin giderlerin cevap vermezse,aniden yağan yağmur vatandaşa böyle zarar verirse, sineyemi çekmeli yoksa Belediyeyi mahkemeye mi vermelimidir. Biraz mantıklı olmak gerekmez mi,sizin yaptığınız asfaltı yararak açtığınız 21 yüzyıl gider kanalı ve ızgarası buna cevap veremeyecektir değilmi. o zaman bu sudan daha az bir suyla garajı ve aracını yıkayan veya orada temizlik yapan vatandaşa ceza kesmek hangi mantığa sığıyor,bunun hesabını ya burada yada öbür dünyada sormazlar mı sanırsınız...?

Bu haber 1312 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi