Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Sağlık-Sen  Anneler, Ebeler ve Hemşireler Günü Düzenledi

Sağlık-Sen Anneler, Ebeler ve Hemşireler Günü Düzenledi

Tarih 16 Mayıs 2018, 03:49 Editör PINAR YILMAZ

Sağlık-Sen Anneler, Ebeler ve Hemşireler Günü Düzenledi

Sağlık-Sen Anneler, Ebeler ve Hemşireler Günü Düzenledi Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı EYPARK’ta yemekli ve ikramlı şekilde düzenlemiş olduğu “Anneler, Ebeler ve Hemşireler Günü” etkinliğimizde buluştu. İLGİ VE ŞEFKATLE VERECEĞİZ Sürpriz hediye çekilişlerinin olduğu etkinlik İlimiz sağlık camiamızın geniş katılımı ile gerçekleşti. Etkinlik öncesi konuşma yapan Şube Başkanımız Recep Akdoğan konuşmasında “Her mesleğin özel günleri var. Kendilerini toplumda ifade edebilmek ve anlatabilmek için bu tür günler önemli. Sağlığımız olmasa ne yaptığımız görevler, ne paramız, ne malımız, ne çevremizdeki sevgiler bir işe yaramaz. Devletimizin verdiği hizmetlerin hepsi önemlidir ama sağlık bu hizmetlerin en önemlisidir diye düşünüyorum. İnsanlar sizin karşınıza geldiği zaman masumlar, hastalar, ilgiye ve şefkate muhtaçlar. Ama sizin için bu bir rutin ama o insanlar için rutin değil. O maksatla sizden ilgi, şefkat ve sevgi bekliyorlar. Tüm birimlerimizde olduğu gibi sağlık sektöründe de verdiğimiz hizmeti güler yüzle, ilgi ve şefkatle vereceğiz.'' GÖRÜŞLERİNİ İFADE ETTİLER "Sağlık Hizmeti sunumunda sağlık çalışanlarımızın memnuniyeti de önem arz etmektedir. Biliyoruz ki Sağlık çalışanları memnun oldukları takdirde bu memnuniyet doğrudan hizmete olumlu yansımaktadır. Bu sebeple çalışma koşulları, çalışma süreleri, adaletli döner sermaye dağılımı son derece etkilidir.Bugün vesilesi ile Sendikam, Şube Başkanlığım, Yönetim Kurulum adına Tüm Annelerin, Ebelerin ve Hemşireleri tebrik ediyor. Sağlık, Sıhhat ve güzel günler diliyorum.” şeklinde görüşlerini ifade ettiler.Şube Başkanımızın konuşmasının sonrasında sürpriz hediye çekilişleri, yaş pasta kesimi ve eğlence kısmına geçildi. Etkinlik sonrası Katılımcılar düzenlenen etkinlikten memnuniyetlerini ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.

Bu haber 758 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi