Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BOĞULMALAR GENÇ KADINLA BAŞLADI

BOĞULMALAR GENÇ KADINLA BAŞLADI

Tarih 16 Haziran 2018, 19:30 Editör PINAR YILMAZ

BOĞULMALAR GENÇ KADINLA BAŞLADI

BOĞULMALAR GENÇ KADINLA BAŞLADI Bahşılı Celal Bayar parkında genç bir bayan son fotoğrafını çektirdi ama göremedi Edinilen bilgiye göre Celal Bayar Aile parkına piknik için gelen Urfadan Kırıkkale ye gelin gelen Yıldız D. Afganlı komşuları ile pikniğe gelirler. bir ara piknik yerinden uzaklaşıp su kenarına gelirler.orada ayaklarını suya sokarak fotoğraf çekilmek isteyen Yıldız D.ben yüzme biliyorum diyerek aldırış etmeyerek suya girer fakat derin olan bölgede elbiseleri ile yüzemez ve yardım istemeye başlayınca yetkililer çağrılır. Belediyenin bu sene başlattığı Dalgıç nöbetçiler gelerek sudan çıkarır fakat geç kalınmıştır zamanında yardım istenmediği için dalgıç sudan çıkarır ve 112 Ambulansla İhtisas hastanesine götürülen Bayan yoğun çabalara rağmen kurtarılamaz. Ailesini ve çevresini yasa boğan bu olayla 2018 in ilk boğulma vakası yaşanmıştır.

Bu haber 846 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi