Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da Mustafa Özbek A.Adaylığı için müracaatını il başkanlığına yaptı

Bahşılı da Mustafa Özbek A.Adaylığı için müracaatını il başkanlığına yaptı

Tarih 11 Kasım 2018, 03:17 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da A.Adayları AK Partiden hızla müracaatlarını yapmaya başladı.

Bahşılı da A.Adayları AK Partiden hızla müracaatlarını yapmaya başladı. Eğitim camiasında yıllarca Bahşılı lı çocuklara başarılı eğitimler veren,İlçe Milli eğitim şube müdürlüğü yapan Sefayat Özbek müdürün oğlu Mustafa Özbek'in siyasete atılmaya karar verdiği bildirildi.Özbek belediye başkanlığına talip olduğunu belirterek Ak Parti il başkanlığına kalabalık bir arkadaş ve akraba gurubu ile giderek Belediye Başkanlığı için A.Adaylık müracaatını yaptı. Burada Yaptığı ,hoş geldiniz konuşmasından sonra şöyle devam etti. Değerli hemşerilerim konuşmama başlamadan önce Hakkari de şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum diyerek devam etti. Değerli hemşerilerim bugün burada Bahşılı ya ve sizlere hizmet edebilmek için Bahşılı ya belediye başkanlığı A.Adaylığımı açıklamak için bulunuyoruz. Buraya kadar gelerek şahsıma verdiğiniz desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum.Bu siyaset yolculuğuna hep birlikte çıkacağız,gönül belediyeciliğini sergileyeceğiz. Liderimiz Başkan Tayip Erdoğan ın dediği gibi biz bu millete efendi olmaya gelmedik hizmetkar olmaya geldik düsturundan çıkmayacağız.Tek hedefimiz olan ilçe mize hizmetin en iyisini vereceğiz.bunun içinde çalışacağız,çalışacağız,çalışacağız ve Bahşılı mızı şahlandıracağız. Değerli hemşerilerim ülkemizin 2023 hedefleri ile birlikte bir belediye olarak turizm,eğitim ,kültür,sportif faaliyetler,gençlik merkezleri spor tesisleri,parklar ,yeşil alanlar ve özel sektöre vereceğimiz desteklerle zenginleşen bir ilçe olacağız ve bunu hep birlikte yapacağız. gelecek beş yılla sizlerle birlikte yapacağımız çalışmalarla ilçemizin sorunlarını çözmüş ,çevresine örnek ve özel bir belediyecilik sergileyeceğiz. Bu Çalışmalarla beraber Bahşılı mız çok şeyler kazanacak. öz kaynaklarımızla zenginleşen bir belediye ortaya çıkacak. Bu çıkmış olduğumuz siyaset yolculuğunda ilçe mize güzel hizmetler vermek dileklerimle sözlerime son verirken hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum Allaha emanet ediyorum Durmak yok yola devam diyorum.diyerek açıklamasını tamamladı. gelen misafirlerin tebrikleri ile program sona erdi. HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Bu haber 1300 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi