Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Çeşnigir Kanyonu  Projesi Çalışmalarına başlandı.

Çeşnigir Kanyonu Projesi Çalışmalarına başlandı.

Tarih 12 Şubat 2019, 02:09 Editör PINAR YILMAZ

Çeşnigir Kanyonu Projesi Çalışmalarına başlandı

“ Çeşnigir Kanyonu ” Projesi Çalışmalarına başlandı. Tarihi Çeşnigir Köprüsü ve çevresinin turizme kazandırılması amacıyla başlatılan “ Çeşnigir Kanyonu “ projesi kapsamında çalışmalar Vali Yunus Sezer in direktifleri ile hızla başlandı. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Çeşnigir Köprü ve Kanyonu Projesi kapsamında çalışmaların başlandığı Köprü köy Kanyonu ve Çeşnigir taş köprü mevkiinde yapılan çalışmaları incelemelerde bulundu. İncelemeleri esnasında hazır bulunan ilgili birim amirleri ile görüşerek, projede gelinen nokta ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Sezer, çalışmaların planlandığı şekilde devam ettiğini söyledi. Vali Sezer’e incelemelerinde Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Orman İşletme Müdür Vekili Osman Kayalar, Orman ve Su İşleri Şube Müdür Vekili Neslihan Akdemir ile DSİ 56.Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu’da eşlik etti. Kırıkkale Alışkın değil 10 Ocak ta Basına verdiği brifing ile açıkladığı Kanyon çalışmalarına başlanmasına hepten camia olarak sevindik. KUTLARIZ SAYIN VALİM,SEÇİM VAATLERİ VERİPTE UÇUK PROJELERLE GELİYORUZ DEYİP SÖZÜNDE DURMAYAN POLİTİKACILARA ÖRNEK OLSUN.

Bu haber 859 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi