Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
VALİ HELİKOPTER İLE KIRIKKALE Yİ İNCELEDİ

VALİ HELİKOPTER İLE KIRIKKALE Yİ İNCELEDİ

Tarih 04 Mayıs 2019, 01:46 Editör PINAR YILMAZ

VALİ HELİKOPTER İLE KIRIKKALE Yİ İNCELEDİ

VALİ HELİKOPTER İLE KIRIKKALE Yİ İNCELEDİ Valimiz Yunus Sezer, ulaşımda 43 ilin geçiş noktasında yer alan ve kritik öneme sahip tesislerin bulunduğu ilimizde, helikopter ile güvenlik denetimi gerçekleştirdi. Bahşılı alt gećiş tünelinin sona yaklastığı 15 gün içerisinde 43 vilayetin yararlandığı üst bağdat köprüsünün trafiğe açılacağı öģrenildi. Hassas ve kritik tesislerle ilgili ilave planlara ilişkin tedbirlerin incelendiği denetimlerde ayrıca, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri karayla irtibatlı trafik kontrolü yaptı. Sayın valimiz Dron görüntülerini gördükçe bu yapılan işleri yukardan görmeyi arzu etmiş ki sonunda Kırıkkale ve 43 vilayetin kesiştiği karayolu,Kızılırmak yatağı,Celalbayar parkı millet bahçesini yapacağı ada gibi önem arz eden yerleri havadan inceledi haritadan konum attı hedef belirledi bakalım bundan sonra hangi güzel projeye yer bulacak bekleyin görün.. yaparmı yapar kendine güzel bir ekip kurdu.emniyet müdürlüğü,özel idare ,valilik ve milli eğitim Arge proje grubu,il genel meclisi,il jandarma,rektörlük valilik ekibi de hazır, basın zaten arkasında hep destekliyor,daire başkanları var,il bütün eşhir belediye başkanı Mehmet Satgılı,Mv.Ramazan Can.CHP mv.Ahmet Önal ile Mhp mv.Halil Öztürk,İl Başkanı Nuh Dağdelen,dernekler,vakıflar Hepsi Yanında Kırıkkale İçin Varlar kim tutar valimizi.

Bu haber 1034 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi